OGLASILA SE MAJKA MIRKA GAVRIĆA “Anabela je sa Gagijem prošla kroz PAKAO”

Suna Gavrić, majka Mirka Gavrića, koja je bila svjedok cijele priče koja je dospjela u javnost a tiče se Anabele Atijas i Gagija Đoganija je pred kamerama emisije Premijera otvorila dušu i iznijela stravične detalje.

FOTO: srpskainfo.com

– Anabela je treće moje dijete. Znamo se 15 godina. Bila je 5 godina u mojoj kući. Dešavalo se mnogo toga, ja znam sve. Svaka njena bol koja joj je nanijeta od Gagija je dolazila kod mene, ovdje joj je bila jedina utjeha – počela je Mirkova majka pa nastavila:

– Gagi je čovjek koji je dolazio kod nas. Kada su krenuli za Makedoniju sve je bilo u redu, nakon nekoliko sati kada se Mirko vratio ja sam ostala u čudu. Ubrzo je došla i Anabela. Da je to bila moja kćerka on danas ne bi hodao – pričala je Mirkova majka.

– Do momenta kada je on pretukao Anabelu, on je dolazio, molio Anabelu da se vrati. Od tada ja sam poželjela da se on ne pojavi u stanu kod Mirka – rekla je Suna, piše Blic.

– Anabela je kod nas bila nekih 7, 8 dana, ja sam tada bila pored nje, stavljala joj obloge, liječila je samo da se ne sazna šta se dešava. Anabelina želja je bila da se to ne sazna, ja sam to morala da ispunim. Ona je bila izobličena. Sada mi je jako žao što sam obrisala sve fotografije koje sam imala. Za ovu priču niko nije znao – priča Mirkova majka.

– Suzdržaću se, ja sva drhtim, vjerujte mi, kada vratim tu sliku, bolje da ne kažem šta bi mu uradila – završila je Suna Gavrić.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram