OGROMNA SVOTA Ovoliko novca godišnje uzme Saša Popović

Odskora zvanično penzioner, ali i honorarac Aleksandar Saša Popović, otkako je jednoj stranoj kompaniji prodao svoj udio u “Grandu”, navodno prima platu u iznosu od 200.000 evra godišnje.

FOTO: srpskainfo.com

Njegovo angažovanje u “Zvezdama Granda” po emisiji, navodi Alo, košta 5.000 evra – što znači da će Popović samo u ovom mjesecu, u kom će se prikazati pet emisija, prihodovati 25.000 evra, što bi u Srbiji poželio svaki penzioner.

Saša se sada, inače, vodi kao specijalni savjetnik zadužen za “Zvezde Granda”, u čije je snimanje detaljno uključen. On je i dalje maksimalno posvećen osmišljavanju koncepta emisije, kandidatima, organizaciji svega u vezi sa produkcijom, te žiriju, njegovom sastavu, i balansiranju među članovima. Ovaj dil na koji je Popović pristao odnosi se zapravo na devet mjeseci njegovog honorarnog rada u “Zvezdama Granda”, kada se emisija premijerno emituje, dok su jul, avgust i septembar rezervisani za odmor, piše pomenuti list.

Novac koji Popović zarađuje ne treba da čudi ako se zna koliko su “Zvezde Granda” gledane. Svakako, kao generalni direktor “Grand produkcije” zarađivao je znatno više nego sada, ali riješio je da ipak uspori tempo, pa od početka ove godine više nije na toj funkciji.

– Sve što se tiče poslovnih poduhvata Saše Popovića i “Grand produkcije” može samo da se komentariše, ali ne i ono što se tiče njegovih privatnih stvari – navodno je glasio kratak odgovor službe za odnose s javnošću.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram