Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima uvek kasne

Proverite da li ste rođeni u jednom od četiri horoskopska znaka koja baš uvek kasne, a ako jeste, sada za to imate još jedno opravdanje.

FOTO: vesti-online.com

Lav


Teško je poverovati, ali iako baš uvek kasne, Lavovi to zaista ne rade namerno. Najčešće im pri izlasku iz kuće padne na pamet još sto drugih stvari koje su zaboravili da urade zbog čega nikada ne uspeju da izađu u planirano vreme.


Blizanci


Osobe rođene u ovom znaku sklone su sanjarenju zbog čega često izgube pojam o vremenu pa kasne. I zanimljivo društvo može da ih zadrži.


Ovan


Ovnovi žive modernim, užurbanim tempom i glavni razlog zbog kog uvek kasne je njihov pretrpan raspored, prenosi Index. Ovnovi ne izlaze iz kuće samo zbog jedne obaveze, već u jednom danu vole da natrpaju što više obaveza, pa ni na jednu od njih ne stižu na vreme.


Rak


Rakovi najčešće kasne namerno i to zato što ne smatraju da je važno da dođu negde tačno u dogovoreno vreme. Naravno, njihov ležeran pristup prema životu mnogima je neshvatljiv zbog čega ih ljudi često doživljavaju kao neodgovorne, pa čak i lenje osobe.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram