“OSTAVITE NOVAKA NA MIRU, JA SAM KRIVA” Premijerka Srbije stala u odbranu teniskog asa

Ana Brnabić premijerka Srbije stala je na stranu Novaka Đokovića i odlučila da preuzme dio krivice za sva dešavanja u vezi sa Adria Turom.

FOTO: srpskainfo.com

– Želim da mu pružim punu podršku, svaka mu čast. Želio je da uradi nešto dobro za sve nas, ne samo u Srbiji nego i u regionu. Želio je da pomogne, da skupi novac i svaka mu čast na tome. Ako bi mogli da prebace tu krivicu na mene, a da njega ostave na miru to bih najviše na svijetu voljela. Eto, to je naša krivica, mi smo popustili mjere, on je slušao preporuke i evo ja sam kriva. Ostavite čovjeka na miru, moja je odgovornost eto. Meni je to prehumana namjera, svaka mu čast i sva podrška – rekla je premijerka Srbije u gostovanju na televiziji Pink.

Podsjećamo Grigor Dimitrov igrao je mečeve pozitivan na korona virus, a onda su testiranja pokazala iste rezultate kod Novaka i Jelene Đoković, Gorana Ivaniševića.

Zbog toga je turnir u Zadru otkazan neposredno pred finalni susret, a otkazani su i svi kasniji događaji, turnir u Banjaluci zakazan za 3. i 4. juli i revijalni meč u Sarajevu.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram