Ove znakove Zodijaka ne možete da natjerate da izađu u provod

Dok većina nas pati i tuguje za nekadašnjim kvlitetnim klabingom, ima onih kojima baš prija što ne može da se izlazi. Astrologija kaže da to ima i veze sa našim horoskopskim znacima, i evo ko su ti koje nikada ne možete da natjerate da izađu u provod.

FOTO: SHUTTERSTOCK

Jarac

Klone se gužvi i masovnih slavlja. Osjećaju se neprijatno u krcatom klubu i to nema veze sa koronom. Oni ne vole da izlaze na izvikana mjesta. Najradije su s ljudima koje dobro poznaju i s kojima mogu biti prirodni. Njihov idealan izlazak uključuje posjetu mirnom kafiću ili restoranu, eventualno neki džez bar. Bitno im je da mogu da na miru razgovaraju sa ljudima sa kojima su u društvu.

Devica

Groze se skandala i scena pa izbjegavaju okupljanja koja se vrte oko velikih količina alkohola. Vole mirna i kulturna druženja uz ugodno čavrljanje i upoznavanje zanimljivih i obrazovanih ljudi. Za njih su vrhunac zabave bioskop, večera ili koktel s tihom muzikom koja ne zahtjeva nadvikivanje sa sagovornicima. Manje-više, dosadana varijanta izlaska.

Rak

Najbolje se osjećaju u društvu najmilijih. Najsrećniji su kad su okruženi ljudima koje vole, po mogućnosti u nečijem toplom domu ili u hotelskom separeu. U optimalnom scenariju organiziraju večeru, pozovu nekoliko najbližih ljudi i uz puno fine hrane i nekoliko flaša vina vode ugodne i tople razgovore.

Škorpija

Nisu pobornici velikih i ludih slavlja, osim u mladosti, kada su baš neumorni jer vole da eksperimentišu i dejtuju sa različitim ljudima. U žurkama vide sjajnu priliku za udovoljavanje niskim strastima kao što su eksperimentiranje s alkoholom, drogama i neobuzdanim erotskim igricama. Poslije tridesete postaju mirniji, povučeniji i najradije provode vrijeme s ljubavnim partnerom ili najboljim prijateljima, piše Noizz.rs.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram