PARTIZAN HOĆE DA NAM UKRADE NIKOLU! KK Budućnost: Žalićemo se FIBA, Mijailović radi s menadžerima

Prelazak Nikole Radovanovića iz bijeljinske Budućnosti u Partizan neće proći glatko pošto klub iz Republike Srpske najavljuje da će se žalizi FIBA

Klub iz Republike Srpske optužio je KK Partizan da je nekorektan i da pokušava da "ukrade" jednog od najvećih evropskih talenata u godištu 2003. Predsednik Budućnosti Dario Čojić u izjavi za Mondo.ba istakao da je Radovanović i dalje član Budućnost i da Partizan nije tražio njegove papire, te da će zbog toga zatražiti zaštitu FIBA.

On je član KK Budućnost. Mi smi planirali da on ostane kod nas do kraja sezone, a da onda ide u veći klub. Pre dva meseca počeli smo pregovore sa KK Partizan, lično sa Ostojom Mijailovićem, ali ih je on prekinuo. Nakon toga oni su jednostavno odveli momka, a mi nismo dobili nikakav zahtev za ispisnicu, tako da je on i dalje naš član - tvrdi Čojić.

Čojić je najavio i žalbu evropskoj kući košarke.

Naravno da ćemo se žaliti FIBA. Vreme je da veliki počnu da poštuju nas 'male'. Nikola je kod nas tri godine, došao je iz Nevesinja, živeo u našoj kući i tražimo poštovanje. Ne može nam niko tek tako ukrasti dete. Ne znam koji su njihovi naredni potezi, ali je Partizan nekorektan. Kome je uopšte u interesu da on sada ide u Partizan i da ne igra? Jedino menadžerima. Ostoja Mijailović je dva meseca pregovarao sa nama, lično on. Išli smo u tom pravcu da Radovanović ode u Partizan na kraju sezone, a onda je on prekinuo te pregovore i uzeo ga je preko menadžera. Ponaša se kao da smo mi mali, nebitni klub, a ide tim putem preko menadžera da sve bude za manje para - istakao je Čojić.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram