PEKOVIĆ OPROSTIO DUGOVE PARTIZANU! Bivši predsednik ponovo pomogao klubu

Bivši igrač i predsednik Partizana Nikola Peković još jednom je pomogao voljenom klubu i to tako što mu je oprostio sva dugovanja prema njemu

Peković je bio u jednom trenutku paralelno predsednik Partizana i košarkaš Minesote, da bi se potom povukao sa funkcije i penzionisao kao igrač.

U saopštenju koje su crno-beli objavili na klupskom sajtu stoji:

Nikola Peković je još jednom pomogao svom voljenom klubu! Nekadašnji centar Partizana, a potom i čovek koji se u jednom od najtežih trenutaka u istoriji crno-belih prihvatio odgovornosti i postao predsednik kluba, oprostio je sva potraživanja koja je do danas imao.

Došavši na mesto predsednika Partizana, u septembru 2015. Nikola Peković je svoj novac uložio u oporavak kluba i tako praktično omogućio košarkaškom klubu Partizan da nastavi sa svojim postojanjem.

Peković je u crno-bele ulagao i kroz donacije i kroz pozajmice, a sada je odlučio da se svega uloženog odrekne u korist svog Partizana.

Sadašnji prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović tim povodom je rekao:

- I ovim gestom Nikola Peković je pokazao koliko je prviržen Partizanu i šta ovaj klub njemu znači. Oprostom potraživanja, Peković je još jednom dao ogroman doprinos stabilizaciji i oporavku kluba i učinio da klub danas značajno manje duguje. Kao predsednik kluba, želim da mu se srdačno zahvalim, kako na ovom gestu, tako i na svemu što je učinio za Partizan i sa pozicije predsednika i pre toga u ulozi igrača - istakao je Mijailović.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram