“PI**E JEDNE” Luna ponovo grca u suzama, zbog OVOG je bijesne na svog momka Marka (VIDEO)

Luna Đogani napala je svog momka Marka Miljkovića za vrijeme reklamnog bloka, jer je nije branio kada je Marko Đedović vrijeđao da je narušila Miljkovićevu reputaciju, te da zbog nje u ovoj sezoni neće osvojiti prvo mjesto.

FOTO: Srpska Info

– Zašto ne staneš u moju zaštitu nekad, sve je na mojim leđama. Zbog čega ne kažeš nekada lijepo, naravno da meni treba da daš tri velika budžeta, ako treba. Skačeš na Mensura, Minu, a ćutiš kada mene neko vrijeđa. Zašto si ćutao kada je Đedović rekao da sam te upropastila – govorila je Luna.

– Šta sram me bilo, nikada nisam rekao ružno. Luna, to je njegovo mišljenje. Zbog čega slušaš čovjeka, koji te mrzi? – pitao je Marko.

– Sve ide preko mojih leđa. Samo me gazite, pi**e jedne, samo me gazite! Nećete me vidjeti nikada u životu – plakala je Luna.

– Ko te gazi? – pitao je zadrugar.

– Znaš ti ko me gazi. Evo ti tvoja reputacija, tvoj plasman… – vikala je Đoganijeva.

– Ja ne reagujem na iznošenje nečijeg mišljenja evo već tri godine. Ti si mene tjerala da ga odmah prekinem, a nije još ni završio. Ja bih rekao na samom kraju – rekao je Marko.

– Ja ovdje skačem na svoju mamu, ti nećeš da skočiš na p*derčinu raspalu. Kome sam ja to urušila reputaciju? – nastavljala je ona, piše Expresstabloid.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram