PO 450 KM ZA OSAM VIŠEČLANIH PORODICA Od Dodikove martovske plate uplaćena pomoć

U skladu sa obećanjem, od martovske plate srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika isplaćena je jednokratna pomoć za osam višečlanih porodica u Republici Srpskoj, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

FOTO: srpskainfo.com

Pomoć je isplaćena juče, a sredstva u iznosu od po 450 KM biće uplaćivana porodicama i naredna tri mjeseca, navodi se u saopštenju.

Pomoć je uplaćena porodici iz Čengića u Bijeljini koja ima sedmoro djece, iz Trnjana kod Doboja sa petoro djece, višečlanoj porodici iz Jelićke kod Prijedora koja takođe ima petoro djece, iz Istočnog Sarajeva sa troje djece, porodici iz Zvornika sa šestoro djece, te porodicama iz Korita kod Bileće, iz Laminaca kod Gradiške i iz Banjaluka koje imaju po petoro djece.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik je 22. marta najavio da će svoju martovsku platu podijeliti u osam višečlanih porodica u osam opština Republike Srpske.


Prema saznanjima Srne, srpski član Predsjedništva BiH od početka mandata stipendira i četiri studenta i to tri iz Republike Srpske i jednog iz FBiH.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram