Počela prva radna sjednica, izjavu daje Željko Karan

Načelnik Uprave Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske za organizovani i teški kriminalitet Darko Ilić trebalo bi da da izjavu u 16.00 časova. 

Sjednici prisustvuju predsjednik Anketnog odbora Branislav Borenović, zamjenik predsjednika Drago Kalabić, te članovi Nedeljko Glamočak, Milanko Mihajilica i Goran Đorđić. 

"Cilj je da naš rad bude apsolutno javan. Svaka uzeta izjava biće dostupna javnosti", rekao je Borenović uoči sjednice. 

Sjednici prisustvuju i predstavnici grupe "Pravda za Davida" LJiljana Tešanović i Borislav Radovanović. 

Nestanak dvadesetjednogodišnjeg Banjalučanina Davida Dragičevića prijavljen je 18. marta, a njegovo tijelo pronađeno je 24. marta na ušću rijeke Crkvena u Vrbas, u neposrednoj blizini tvrđave Kastel u Banjaluci. 

Nakon identifikovanja tijela, od 26. marta na banjalučkom Trgu Krajine počela su okupljanja građana organizovana putem "Fejsbuk" grupe pod nazivom "Pravda za Davida", koja je, kako je navedeno, formirana s ciljem dolaska do istine i rasvjetljavanja slučaja nestanka i ubistva Davida Dragičevića.

Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram