POKAZALA ZUBE I PRIJE RIJALITIJA: Ceca Kitić živjela sa mužem nasilnikom

Poručuje ženama da ne treba da zavise od muškaraca

FOTO: expresstabloid.ba

Svetlana Ceca Kitić pridružila se rijaliti ekipi u Šimanovcima, a iako je generalno mirna i tiha, u raspravi sa Kulićevom pokazala je da i te kako zna da ustane za sebe.

Malo ko je znao da proslavljenu rukometašicu život nije mazio, te da je jednom prilikom od muža nasilnika tražila da je ubije, samo da više ne živi život u mukama u kakvim je bila tada.

-Žena mora pre svega da bude finansijski samostalna u odnosu na svog muža. Mnoge od tih žena nemaju posao, čak nemaju ni školu. Ja se od svoje šesnaeste godine izdržavam od rukometa i nikada nisam zavisila od nekoga. Ipak, nekada vas zadržavaju neke druge stvari kao što su deca ili patrijarhalno vaspitanje i želja da sačuvate porodicu. Ja sam sa svojim tadašnjim mužem nasilnikom u jednom momentu došla do te tačke da sam mu rekla: ‘Ubij me, jer ja ovako više neću da živim– rekla je svojevremeno Ceca.

Posljednjih godina ona ima problema koji njen život čine sve težim, te zato i ne čudi što se odlučila za rijaliti.

-Ja sam obećala da neću da se sekiram, ali je to jače od mene. Prvih dana mi je bilo najgore, plakala sam krijući se od djece. Meni ne treba ničija milost. Sad Mara kaže da će ona prodati bubreg da rješi stvar. To joj, naravno, neću dozvoliti ni u ludilu. Niti mi pada na pamet da se ubijam-rekla je Svetlana.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram