POVRATITE STRAST, ROMANTIKU I SENZUALNOST

7 saveta pomoću kojih ćete upaliti STARI PLAMEN!

Ako osećate da vašoj vezi ili braku fali uzbudljivih momenata, uložite energiju da probudite svoju kreativnu i romantičnu stranu.

Održati romantiku i strast u vezama zna biti izazov. Međutim, postoje jednostavni načini koji će vam pomoći da se romantika i strast vrate u vašu vezu i spavaću sobu.

Naravno, možda ste jedan od onih parova koji zna tajnu kako da romantika i strast nikad ne nestanu iz veze. Međutim, mnogi se ipak nađu u situaciji u kojoj im se čini da je nekad bilo bolje i žele svoj odnos i vezu vratiti u pređašnje

Srećom, postoji mnoštvo načina pomoću kojih možete upaliti plamen. Potrebno je samo malo volje, energije i vremena. Možda će vam u početku neke situacije biti neugodne, međutim saveti u nastavku su dobar i zabavan način kako vratiti i održavati strast i romantiku u vezi.

1. JEDNOSTAVNO - BUDITE ROMANTIČNI

Iznenadite vašeg partnera svećama, muzikom i finom večerom. Obucite fino donje rublje, stavite omiljeni parfem... Sve to imati pozitivan uticaj na vaše raspoloženje, a romantika će biti neizbežna.

2. PRETVORITE SPAVAĆU SOBU U SENZUALNO UTOČIŠTE

Kupite svilenu posteljinu, prigušite svetla... U održavanju romantike i strasti vrlo je važno imati prostoriju u koju uvek možete pobeći kada to poželite.

3. RAZGOVARAJTE O SEKSU

Nazovite partnera usred dana i recite mu da jedva čekate da vodite ljubav s njim. Ne bežite od ovakvih razgovora jer baš oni mogu biti jedan od najvažnijih afrodizijaka.

4. PREPUSTITE SE SVOJIM FANTAZIJAMA

S partnerom podelite ono o čemu maštate, a njega pitajte da s vama podeli svoje maštarije. Onda se bacite na planiranje i zaigrajte uloge, te ostvarite ono što sanjate. Već će iščekivanje trenutka u kojem će se to dogoditi imati pozitivan utjecaj na vaš odnos, a kada jedno drugom ostvarite maštarije bit će to trenutak koji nikad nećete zaboraviti.

5. JEDNO VEČE NEDELJNO REZERVIŠITE ZA SASTANAK

Možda ovo zvuči staromodno, ali radi se o možda najvažnijoj stavci za oživljavanje romantike. Jedno veče u sedmici odvojte samo za vas - bez dece, bez razgovora o poslu, bez stresa... Ovako nešto sigurno će imati pozitivan uticaj na vaš odnos.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram