POZNATO STANJE MIHAJLOVIĆA Tanjga: Siniša se osjeća odlično

Kum Siniše Mihajlovića, Miroslav Tanjga otkrio je kako se legendarni as sada osjeća, poslije borbe sa leukemijom, ali i usljed epidemije korona virusa.

FOTO: Giorgio Benvenuti/EPA

– Odlično. Stabilizovao se, nema problema, već je stekao imunitet. Naravno, preventivno ne izlazi iz kuće, a ni njegova porodica. Paze se, uostalom svi treba to da radimo – rekao je Tanjga za Alo.

Pomoćni trener Bolonje otkrio je šta se dešava u Italiji i da li je realno da se sezona nastavi.

– Što bi rekli naši ljudi, sve je” u magli”. Ko zna šta će biti poslije 18. maja. I sada ima klubova, Torino, Breša, Sampdorija, koji se zalažu da se prvenstvo ne nastavi, da se proglasi šampion, da niko ne ispadne a da uđu dva prvoplasirana iz Serije B. Međutim, zbog TV-prava, a to je veliki novac bez kojeg bi neki klubovi propali, mislim da će morati da se odigra do kraja.

Dalji koraci klubova su poznati.

– Najpre, trening centri moraju da se dezinfikuju nekoliko dana prije ulaska ekipa, što uopšte nije mali izdatak, koštaće oko 150.000 evra. Igrači će trenirati u grupama po petorica-šestorica, tuširaće se naizmjenično… Ma ima 100 pravila koja će morati da se poštuju – zaključio je Tanjga.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram