PRAVI RAZLOG RAZVODA ANDREJA I ANABELE: Previše je pio i postao nasilan

Pokušavali su da kupe vrijeme i izbjegnu neizbježno

FOTO: expresstabloid.ba

Ni mjesec dana nakon što su zvanično stavili tačku na svoj brak, Anabela Bukva i Andrej Atijas ne prestaju da intrigiraju medije.

Iako se mjesecima unazad špekulisalo da im je brak u krizi, njih dvoje uspješno su odolijevali svim izazovima, sve dok početkom septembra vijest o njihovom razvodu nije odjeknula kao grom iz vedra neba. Na vijest se nadovezala nova senzacija jer je Atijas gotovo istog dana pokazao novu izabranicu Minu Mateljan, sarajevsku starletu. Međutim, nije mu dugo trebalo da javno objasni da mu to nije djevojka, već avantura za jednu noć, slobodan da kaže kako će ubuduće sve biti samo prolazne veze, pošto je Anabela jedina prava.

 Njih dvoje jednostavno više nisu mogli zajedno. Tačno je to što oboje pričaju u medijima kako su se svim silama trudili da sačuvaju zajednicu, ali oni su u stvari kupovali vrijeme, jer je taj brak bio osuđen na propast. Andrej nije više bio tako nježan prema Anabeli, naprotiv, postajao je sve grublji jer se sve više odavao alkoholu. To je bilo strašno. Koliko ja znam, nije koristio narkotike, ali i šta će mu kad je alkohol bio dovoljan. Obeznanjivao se toliko da su se njihove i najmanje rasprave pretvarale u pravi rat. Umio je da viče, urla… Pa mediji su i saznali za jedan takav incident kada ga je Anabela prijavila policiji za nasilje, ali se poslije predomislila i povukla optužbe. Sve zbog djece, zbog Blankice. Ali alkohol je to, čovjek izgubi kontrolu. A Anabela je gubila svoj oslonac u Andreju, i to kad joj je bilo najpotrebnije, jer je zbog Lune i njenog učešća u rijalitiju potpuno izgubila kompas. Nije ni čudo što je odmah isplivala slika Andreja s tom starletom. Kao da je jedva dočekao da se rastanu, valjda je i sam bježao od kuće i problema. Jer nisu njemu jedini problemi bili alkohol i pritisak medija zbog Lune, njega je mučilo i to što ne može da viđa sina Leona kojeg je dobio iz veze s Jasminom Skender, s kojom je bio prije Anabele. On je odmah priznao to dijete, ali mu Jasmina nije davala da ga viđa, optuživala je Anabelu da joj je preotela muža, napadala ih i podsmijevala im se kako odlaze kod lajfkouča na seanse, a potom i sama išla kod nje da je poduči tim stvarima. I sad zamislite to vrzino kolo u koje se upleo. Navodno je dijete u Zenici s majkom i njenim roditeljima, ali niko ne može da joj uđe u trag. Ma strašno. Tražio je spas u alkoholu, a Anabela je ispaštala – završava izvor.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram