Proslavljena krsna slava i godina uspješnog rada

Direktor Doma zdravlja Duško Milovanović uručio je jubilarne nagrade zaposlenim i istakao da je ova zdravstvena ustanova ostvarila pozitivan finansijski rezultat i unaprijedili uslove za rad i za liječenje pacijenata. 

"Svakako da je od velikog značaja odlična saradnja sa Ministarstvom zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, Fondom zdravstvenog osiguranja, Gradskom upravom i poslovnim partnerima", kaže Milovanović. 

Zamjenik direktora Doma zdravlja Igor Novaković je, čestitajući slavu, naveo da je nedavno stavljen u funkciju novi objekat radiologije i da uskoro počinje sa radom i ambulanta u Novoj Janji.

"Dom zdravlja istovremeno radi na edukaciji kadra i trenutno na specijalizaciji imamo ljekara iz ginekologije, dva ljekara iz radiologije, dva iz urgentne medicine i osam ljekara porodične medicine", rekao je Novaković. 

Slavi Doma zdavlja su, pored zaposlenih, prisustvovali kolege iz drugih zdravstvenih ustanova, kao i brojni predstavnici javnog, privrednog i kulturnog života Bijeljine. 

Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram