Rečenica je dovoljna da osvojite srce svakog horoskopskog znaka

Ako želite da oborite s nogu neku osobu, biće vam od pomoći ako znate koji je znak u horoskopu!

Pripadnici različitih znakova različito reaguju na ono što čuju, i kompliment ili udvaranje koji će “upaliti” kod, recimo, Lava, nisu sto što bi Škorpija ili Ribe htjeli da čuju. Evo na kakve komplimente “pada” koji znak!

Ovan

Nema potrebe da hvalite kako Ovan izgleda, već zna da je super, umjesto toga fokusirajte se na dostignuća. Ovnu će prijati da čuje da znate da vrijedno radi, da inspiriše druge da budu još bolji, i da je odličan uzor – najponosniji je na svoj trud, ali i sposobnost da bude vođa.

Bik

Ponosi se Bik iskrenošću i odanošću. Stabilan je i odličan je prijatelj, pa pohvalite činjenicu da na njega uvijek možete da se oslonite, da je uvijek “svjetionik u buri” i da se uz njega osjećate kao da možete da osvojite cijeli svijet.

Blizanci

Najgore što Blizanci mogu da čuju je da su dosadni ili da nemaju energije. Pohvalite stoga njihovu potragu za avanturom, činjenicu da “ožive” svaku prostoriju u koju uđu, i sposobnost da osjećajem dobrog provoda zaraze i druge.

Rak

Emotivni, ojsetljivi Rakovi zablistaće ako im kažete da se uz njih osjećate bezbjedno, ušuškano i zbrinuto. Veoma su okrenuti domu i zajednici, i značiće im da osjete dubinu vaših emocija.

Lav

Kao i Ovan, voli da čuje komplimente na račun svog samopouzdanja, liderskih sposobnosti… Ali Lav voli da čuje i da super izgleda! Slobodno pohvalite odabranu garderobu, frizuru, ili bilo šta drugo, Lav voli komplimente!

Djevica

Iako umije da bude zatvorena, Djevica sve oseća iznutra, makar to i ne pokazivala. Ponekad joj je potrebno da “pogurate” njeno samopouzdanje. Recite Djevici da ne znate šta biste bez nje, da se divite činjenici da uvijek “unaprijed” zna šta bi trebalo uraditi.

Vaga

Vjerovatno najsmireniji znak zodijaka, sa najmanje unutrašnjih nesigurnosti – Vaga će uživati ako joj kažete da je šarmantna, da lijepo izgleda i da je uvijek staložena, čak i kada svi ostali “gube razum”. Recite Vagi i koliko je obožava cijela okolina, jer ponekad to neće sama primjetiti.

Škorpija

Ekstrovertna, ali istovremeno i pomalo misteriozna, teško je iz prve znati šta će Škorpiju oboriti s nogu. Zato, krenite redom, počnite od njihove magnetične energije, Škorpija voli da čuje da privlači ljude i da joj je nemoguće odoljeti.

Strijelac

Optimista i avanturista riječi su koje najčešće čujemo vezane za Strijelca, ali to ne znači da on nema unutrašnje nesigurnosti ili ga nešto muči, ali ipak ne bi da svima kvari raspoloženje i to kaže. Pohvalite Strijelčevu snagu, posvećenost drugima, i činjenicu da se uz njih uvijek osjećate kao da su stvari malo bolje nego što jesu.

Jarac

Veliki mislilac, ambiciozan i odlučan, Jarac će uživati ako čuje da vas je inspirisao na bilo koji način. Od toga da promijenite nešto u svom životu, pa i do sitnice, kao što je da kažete da ste poslušali njegovu preporuku za film ili knjigu i oduševili se.

Vodolija

Slobodni duh kojem nije uvijek lako da se složi sa svima. Recite Vodoliji da obožavate to što nije kao svi drugi! Najponosnija je na svoju jedinstvenost, i trebalo bi da zna da joj se i vi divite.

Ribe

Emotivne, okrenute potrebama drugih, Ribe bi ponekad trebalo da dobiju vjetar u leđa tako što će čuti da su najbolja osoba koju poznajete. Pohvalite njihovo srce, dobrotu i saosjećajnost, piše Noizz.rs.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram