ŠABANOVU UDOVICU SVE PODSJEĆA NA NJEGA: Goca se seli iz vile od 600 kvadrata

Udovica Šabana Šaulića,Gordana vilu od 600 kvadratnih metara u Beogradu, u naselju Dedinje, izdaće navodno jednoj ambasadi za 8.000 eura mjesečno, saznaje Kurir.

FOTO: expresstabloid.ba


Pjevačeva žena već šest mjeseci, koliko je prošlo od njegove pogibije, sama živi u njoj. Kuća, čija je vrijednost milion eura, prepisana je na njihovo troje djece Sanelu, Ildu i Mihajla, a Goca ima pravo na doživotni boravak u njoj. S obzirom na to da je prostor prevelik za nju samu, a i svaki kutak je podsjeća na Šabana, ona je u dogovoru s djecom odlučila da je da u zakup. Goca je u toj kući provela posljednje godine sa Šabanom. Ona se još uvijek nije oporavila od suprugove smrti i nije joj lako da boravi u vili bez njega. Sve je to bolno za nju, pogotovo kako vrijeme odmiče, bez njega joj je svaki dan teži. U njenom slučaju vrijeme ne liječi rane. Njeni najbliži posavjetovali su je da bi najbolje bilo da se iseli i proda kuću. Međutim, ona neće ni da čuje za prodaju jer to pripada njenim kćerkama i sinu.


S obzirom na to da Sanela i Ilda imaju svoje porodice, a i Mihajlo živi sa svojom izabranicom Danijelom, oni su se ponudili da Goca dođe kod nekog od njih. Ona na to nije pristala jer smatra da njena djeca treba da žive bez nje. Zbog toga će, čim izda kuću, za sebe iznajmiti stan. Njoj su se već javili ljudi iz dvije-tri ambasade i raspitivali se o cijeni. Šabanova udovica lično je pregovarala s njima. Ona je pametna i mudra žena, koja je godinama vodila Šaulićevu karijeru i finansije, prema tome niko ne može da je prevari. Ponude idu i do 8.000 eura mjesečno. Još uvijek nije sve rješeno, pregovori su u toku – otkriva izvor.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram