SAD JE STVARNO KRAJ! KIJA OTKAZALA VENČANJE SA SLOBOM: Ne volim ga više!

Kockareva i Radanović planirali svadbu u Americi, ali je ona posle burne svađe rešila da zauvek ostavi pevača * Na snimanje "Pinkovih zvezda" došli odvojeno i nisu prozborili ni reč

FOTO: ilustracjia/Dejan Živančević

Kija Kockar je otkazala venčanje sa Slobom Radanovićem! Najpoznatiji par na Balkanu je planirao da ponovo stane na ludi kamen na leto u Las Vegasu, tokom zajedničke američke turneje, ali je pobednica "Zadruge" rešila da definitivno raskrsti sa pevačem.

U to se uverila ekipa Informera, koja je juče, na drugu godišnjicu njihovog braka, došla na snimanje "Pinkovih zvezda", gde su Kija i Sloba članovi žirija. Njih dvoje su u Šimanovce stigli odvojenim automobilima, u studio su ušli na različite ulaze i međusobno nisu prozborili ni reč! Kija je napomenula da je ovog puta zauvek raskinula sa Slobom.


Prebolela sam ga


Ne volim ga više! Verovala sam da će biti najbolji muž na svetu, ali se pokazao kao veoma loš - kazala je pevačica, koja se trudila da izbegne Radanovića, pa je umesto u apartmanu sa ostalim članovima žirija, sama sedela u studiju do početka snimanja.
- Prebolela sam ga, ne patim više zbog svega što se desilo. Ponekad se rasplačem kad se setim kroz kakve sam teške trenutke prošla, a ne zato što ga volim. Naš građanski brak je odavno okončan, a Sloba nikako neće da mi da crkveni razvod. Saznala sam da mogu sama da pokrenem postupak, tako da ću to i da učinim 
- samouvereno je rekla Kockareva.


Ponizio me

Ona nije želela da otkrije zbog čega su se ovog puta burno posvađali, ali je napomenula da sa Slobom ne želi da bude na silu.
- Zaluđeni fanatici žele da završimo zajedno. Oni, kao i Slobodan, ne mogu da se pomire sa činjenicom da se to ipak neće desiti. Taj čovek neće da me ostavi na miru, a za mene je sve gotovo! Kako nakon svega što mi je učinio možemo da imamo srećan kraj?! Ponizio me pred celom nacijom... - kazala je pevačica, koja Slobi očigledno nije uspela da oprosti preljubu sa Lunom Đogani.

U studiju se uskoro pojavio Radanović, ali ga je Kija ignorisala. Iako sede jedno pored drugog, nijednom se nisu pogledali, a kamoli progovorili. Gledali su u svoje mobilne telefone, a zatim su ćaskali sa ostalim članovima žirija - Kija sa Žikom Todorovićem, a Sloba sa Damirom Handanovićem.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram