SAVIĆ OTVORENO “Sa Milojevićem sam super, nije me on otjerao iz Zvezde”

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić, napustio je beogradski tim i prešao u kiparski Apoel u pomalo čudnim okolnostima. Naime, očigledno je da su on i Filip Stojković prekršili “klupsku disciplinu” čim su stavljeni na transfer listu.

FOTO: Julien de Rosa/EPA

Iako nije želio da konkretno otkrije razlog zbog kojeg je napustio stadion „Rajko Mitić“ Savić je odbacio sve insinuacije da je bio u lošim odnosima sa trenerom.

– Da bude jasno, sa Milojevićem nikad nisam imao problem. Mi imamo sjajan odnos, kao što ga imamo i sada! Čujemo se redovno i zahvalan sam što sam imao takvog trenera! Druge stvari su tu u pitanju! Ali on nije kriv za sve što se izdešavalo tako na kraju! Nikada od mene nećete čuti ružnu riječ kada je Zvezda u pitanju! To nije lijepo, a ni zvezdaški! Ali moram da napomenem još jednom da Miloje nema veze sa tim, izjavio je Savić za Kurir.

Dva puta je defanzivac odlazio iz Crvene zvezde, ali posljednji put mu je bilo najteže.

– Najteže mi je bilo kada sam davao sam intervju za Zvezda TV na terenu kod sjeverne tribine. Krenule su mi suze, stajao sam i gledao ka tribini. Slike su mi prolazile kroz glavu, tribine su bile prazne, ali sam čuo pjesmu! Trenutak kada sam završio intervju i ušao u tunel da krenem ka autu i kući da se pakujem! Uh!!! Srce puno zbog svega što sam uradio u klubu, ali i oči pune suza jer odlazim fizički iz  druge kuće. To je nešto gdje pripadam od malena. I uvijek ću biti tu. Jedva čekam da ponovo dođem na Marakanu – dodao je defanzivac APOEL.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram