Slađana Mandić spremila novi hit: „Lude noći“ u Dubrovniku na luksuznoj jahti

Publika je spremna za novi hit Slađane Mandić. Atraktivna pjevačica koja je posljednjim pjesmama zauzela mjesto na vrhu bh. muzičke scene početkom augusta objavit će novu kompoziciju, koja će sigurno vrlo brzo naći put do publike širom Balkana.

FOTO: expresstabloid.ba


Slađana Mandić je već odavno svojim glasom, ali i stasom potvrdila zbog čega važi za jednu od najtraženijih pjevačica iz BiH, a sada je pripremila nešto potpuno novo u saradnji sa odličnim Amilom Lojom, koji potpisuje muziku za njenu novu pjesmu „Lude noći“.

Tekst je napisala Dženita Halilović, a aranžman je zajedničko djelo Loje i Adisa Sirbubala.
Ovu pjesmu u prekrasnu video priču pretvorio je fenomenalni režiser Haris Dubica, a spot je sniman dva dana u Dubrovniku.

– Sve je bilo odlično. Snimali smo na atraktivnim lokacijama, na luksuznoj jahti i skupocjenim automobilima. Sama sam radila stajling, dok je za moj make up bio zadužen Adi Hasić. U spot pored mene pojavljuje se moja sestra Nina Mandić, rodica Dubravka Samardžić, drugarica Dina Moćić, drug Edin El Alami te Tina i Dragan Grubišić – kaže Slađana Mandić koja će pjesmu promovirati u Sarajevu u pivnici HS u petak, 2. augusta.

Haris Dubica zadovoljan je novim spotom, koji će biti četvrti projekat koji je radio za Slađanu.

– Mi više nismo saradnici, nego prijatelji. I ovaj put pripremili smo nešto posebno. Publika će vidjeti Slađanu u potpuno novom izdanju. Ponovo smo podigli ljestvicu više. Za snimanje u Dubrovniku koristili smo skupocjenu kameru koja je za ovu priliku stigla iz Amerike – otkriva Dubica.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram