SLAVICA BESNA NA PČELARA IZ KUPINOVA Nadeždina majka bila u OPERACIONOJ SALI! Pozlilo joj dok je Miki krvnički udarao njenu ćerku, evo šta će uraditi Đuričiću!

Slavica, Nadeždina majka, Nadežda Biljić i Miki Đuričić, bivši ljubavnici i verenici iz prve sezone „Zadruge“, uskoro će se naći pred sudom zbog batina koje je pevačica dobila od pčelara.

FOTO: Printscreen:Youtube

Naime, pevačicina porodica podnela je tužbu protiv Mikija, nakon brutalnog napada na Nadeždu, koji je usledio odmah nakon što je Đuričić ošamario svoju devojku Suzanu Perović.


Miki se najpre posvađao sa Suzanom, te je fizički nasrnuo na nju, a potom je počeo da psuje i traži da mu se otvore kapiju, kako bi napustio imanje. U tom trenutku, prošao je pored Nadežde koju je, ničim izazvan, počeo da pljuje i udara štakama iz sve snage. Sve dok pevačica nije počela da plače i da se savija od bolova, Miki nije prestajao da je udara štakama, a ubrzo je usledila i njegova diskvalifikacija. Odmah nakon incidenta, pevačicina porodica podnela je tužbu protiv pčelara iz Kupinova, a Nadeždina majka Slavica u razgovoru za „Alo!“ ispričala je da joj je bilo veoma teško da gleda kako se Miki iživljava nad njenom ćerkom.


- Odmah nakon incidenta podneli smo tužbu protiv Mikija i ubuduće ćemo sve rešavati pravnim putem. Mnogo smo se potresli kada smo videli kako se brutalno iživljava nad našim detetom, pljuje je u lice i krvnički udara štakama iz sve snage - ispričala nam je drhtavim glasom Nadeždina majka Slavica, koja nam je objasnila da sam događaj nije pratila u prenosu uživo, već da je naknadno videla snimke.


- Bila sam u noćnoj smeni i u operacionoj sali. Telefon mi je bio isključen, tako da nisam znala šta se dešava, ali sam zato tog jutra doživela šok od kojeg mi je pozlilo - kaže Slavica za „Alo!“ i dodaje:


Nisam ja dete našla na ulici, nisam je rodila da bi se neko drugi iživljavao nad njom. U šoku smo i moj suprug i ja! Ne znam šta mi je strašnije u tom činu - da li to što je digao ruku na ženu, ili to što Nada nije ni kriva za njegovu svađu sa Suzanom. Samo se tu našla, slučajno... bila je kolateralna šteta. Ili mi je ipak strašnije to što ju je pretukao čovek s kojim je bila i javno se osramotila. Nadežda je volela Mikija i mislila je da će život provesti s njim - kaže Biljićeva. Kako nam je još rekla, ni ona ni njen suprug Radoje ne žele da razgovaraju sa Đuričićem.


Ne pada nam na pamet. Nemamo mi o čemu da pričamo s njim. Videćemo se na sudu pa ćemo tamo razgovarati - kaže ona i dodaje:


 Poučeni iskustvom iz prve „Zadruge“ kada je Nada dobila batine i od Jelene Krunić, a mi smo to tako pustili, sada smo rešili da se pravno zaštitimo i više nikome ne oprostimo iživljavanje nad njom - kaže majka Nadežde Biljić.


Kako bi smo čuli šta na ovu priču kaže najpoznatiji pčelar u Srbiji, pozvali smo ga, ali je on do zaključenja ovog broja ostao nedostupan za komentar.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram