SMUVALA FUDBALERA: Miljana Kulić ima novog dečka

Ne gubi vrijeme

FOTO: expresstabloid.ba

Miljana Kulić samo što je izašla iz rijalitija “Zadruga” početkom juna, tačnije nakon što je diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Jovanu Tomić Matoru, Miljana Kulić se brzo adaptirala na spoljni svijet.


Ona je počela da izlazi i da se provodi, a čini se da je Zolu zaboravila, s obzirom da je uplovila u novu vezu, kako prenosi “Kurir”.


U pitanju je Marko Radisavljević, fudbaler iz Brusa koji ima 25 godina. Miljanu je upoznao prethodnog vikenda, kada je otišao u posjetu sestri, inače Kulićkinoj komšinici.


– Maretova rođaka živi u Nišu, Miljanina je drugarica. Kako bi ga lijepo ugostila, sestra ga je izvela u provod i pozvala je i Miksi da im se pridruži. Ona je to jedva dočekala jer su joj falili izlasci tokom rijalitija, pa su otišli u jedan noćni klub. Tu su se i Miljana i Marko opustili, malo su ćaskali i dopali su se jedno drugom, a ona je to odmah rekla komšinici i pitala je da li ima nešto protiv da ga muva – kaže izvor blizak Kulićevoj i dodaje da se njenoj drugarici dopala ideja.


– Nisu se dugo zadržali u diskoteci, već su svi izašli napolje. Kako je bilo toplo, kupili su piće i sjeli u parkić, gdje su nastavili da se druže. Mladi par se malo osamio, otišli su da se prošetaju i tada su se poljubili. Ne znam u kom smjeru će da ide njihova veza, posebno jer nisu iz istog grada, ali zasad uživaju – završava izvor.

Inače, novi Kulićkin dečko, pored toga što igra fudbal, radi još jedan posao, a na društvenim mrežama već je podijelio njihovu zajedničku sliku.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram