SRBIJA POD LUPOM STRANIH SLUŽBI ZBOG KOSOVA Vučić na meti međunarodne grupe ŠPIJUNA! Centar im je u OVOJ zemlji regiona!

Iako se svi u regionu upiru da javnost ubede da se zalažu za rešavanje kosovskog problema, ispod žita pojedini predano rade protiv interesa Srbije.

FOTO: intermagazin.rs

Pojačava se obaveštajno delovanje kada je u pitanju kosmetski problem, upozorava predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun i otkriva da je pre dva meseca formiran tim iskusnih agenata, čiji je rad maskiran u predstavništvu jednog velikog zapadnog proizvođača automobila u Skoplju.


Temeljni stub


– Vodi se jaka kampanja u nekim susednim državama protiv postizanja bilo kakvog kompromisnog rešenja. Makedonija postaje centar za snažno obaveštajno delovanje protiv interesa države Srbije. Svako postizanje kompromisnog rešenja je temlejni stub stabilizacije obog regiona, a nepostizanje kompromisa između Beograda i Prištine je priprema za nove sukobe u regionu i za stvaranje „velike Albanije“.


– Pre dva meseca formiran je jedan snažni obaveštajni tim, koji je maskiran u predstavništvu jednog velikog zapadnog proizvođača automobila u Skoplju, a gde su obaveštajci iz Bugarske, Albanije, Makedonije i Nemačke – navodi Drecun i dodaje da je njihovo tajno delovanje usmereno da u potpunosti naškodi Srbiji.


– Gotovo sam siguran da je to projekat američke službe, eventualno i nemačke, jer oni jesu duboko zainteresovani za rešavanje pitanja KiM. Njima se slivaju svi podaci i oni odlučuju o akcijama, od ekonomskih pritisaka do udara na naš državni sistem i predsednika Vučića. Nije neuobičajeno da se delovanje obaveštajaca maskira njihovim navodnim radom kroz razna preduzeća, za uvoz i izvoz, softver, pa eto i iz sektora auto-industrije.


Makedonija je idealna država, tvrdi član Svetske asocijacije šefova policija Marko Nicović, za vršljanje stranih službi:


– Njihov premijer Zoran Zaev je totalno zavisan od zapadnih obaveštajnih službi jer su ga one dovele na vlast. I zato je sada Makedonija, koja je između KiM i Albanije, kao nosač aviona za razne obaveštajce, koji su protiv ruskog uticaja i čiji je zadatak udar na Srbiju.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram