ŠTA SE DEŠAVALO IZ KULISA "SREĆNIH LJUDI" Tanja Bošković je napustila seriju zbog novca, a "Ranč prokletih" i danas postoji

Popularna serija "Srećni ljudi" osvojila je srca publike koja joj se rado vraća i godinama nakon premijere.

Ipak, iako se na malim ekranima činilo sve idealno, na snimanjima ipak i nije bilo. Pojedini glumci nisu se slagali, Tanja Bošković je rješila da napusti seriju, i to nije sve, piše Blic.

– Iako se u početku činilo da je pas Sima slijep, glavni glumac i njegov vlasnik, pokojni Desimir Stanojević, ispričao je da je zbog katarakte bio slabovid, ali ne i slijep. Simino pravo ime bilo je Amon i osvajao je lovačke titule. Sima je doživeo duboku starost – 14 godina.

Glumice Eva Ras i Žiža Stojanović, koje su u seriji bile stanarke “Ranča proteklih“, u privatnom životu se nisu podnosile. “Ranč prokletih” i danas postoji. Nalazi se u blizini Partizanovog stadiona, ali u blizini nema solitera iako su se rančeri stalno žalili da im iz novoizgrađenih solitera bacaju smeće u dvorište i da im kradu struju.


Tanja Bošković u Pozorištu na Terazijama

– Tanja Bošković je, kako se tada pisalo, napustila seriju, a razlog je bio mali honorar. Tanja Bošković se tada požalila svom partneru iz serije Desimiru Stanojeviću da dok ode do pijace, inflacija pojede cijeli honorar. Dragan Jovanović napustio je seriju iz istog razloga, a na Draganov prijedlog je njegov lik Lune Šćekić otišao u zavičaj da se zaposli.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram