STRAŠNO Muškarac ubio djevojku, policija ga zatekla kako JEDE DIJELOVE NJENOG TIJELA

Ukrajinac po imenu Oleksandr (41) navodno je priznao da je ubio djevojku tokom pijanke koju su imali, a zatim je ispekao njene noge jer je bio gladan.

FOTO: srpskainfo.com

Užasan zločin dogodio se prije nekoliko dana u ukrajinskom gradu Krivi Rih. Prema navodima policajaca, Oleksandar je pijan uzeo nož i prerezao grkljan 51-godišnjoj ženi sa kojom je bio u vezi, a pošto je ustanovio da je mrtva, isjekao joj je noge, a raskomadano tijelo stavio je u vreću.

Onda je jedne noći vukao vreću 500 metara od kuće i sakrio je kod rijeke Inhulets. Ostatke tijela primijetila je sutradan jedna porodica koja je šetala kraj rijeke, pišu lokalni mediji, a prenosi Dejli Mejl.

– Tražili smo mjesto za pecanje, a onda smo naišli na vreću. Video sam gole noge kako vire i onda sam shvatio da su to ostaci nečijeg tijela i pozvao sam policiju – kazao je pronalazač tijela žrtve.

Žitelji tog mjesta prepoznali su žrtvu i dali adresu njenog dečka policiji. Kada su policajci upali u njegov dom, zatekli su užasan prizor – Oleksandr je u tiganju pržio meso od njegove devojke i namjeravao da ga pojede.

Ubica je prema riječima lokalnih policije priznao da je pržio noge djevojke jer je bio gladan. Oleksandar je stavljen u pritvor, a prijeti mu 15 godina robije.

Istraga je u toku.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram