SVE NAJGORE SAM JOJ REKLA: Luna se sjetila Slobe i Kije, pa ispričala kakav je odnos imala sa Kockarevom

Luna Đogani noćas je tokom proslave djevojačke večeri Sanje Stanković, razgovarala sa Stanijom Dobrojević. Tom prilikom njih dvije dotakle su se Slobodana Radanovića i Kristine Kije Kockar.

FOTO: expresstabloid.ba


Stanija je željela da čuje kakav je bio Lunin odnos sa Kijom, dok su bile u prvoj sezoni “Zadruge”. Inače, Đoganijeva je tada bila u vezi sa Radanovićem, dok je Sloba tada bio u braku sa Kockarevom.


– Ona je prva prema meni imala takav pristup. Mi smo bile okej. Ona je imala stav. Ona je bila prema meni… To je bilo… Ona je nešto mene počela, ja sam poludjela zbog Marka Miljkovića. Onda sam ga (Slobu) ja udarila i ona je otišla kod njega da ga mazi i ja sam poludjela i rekla sam joj to: “K*rvo”. Sve najgore, užas… Ja sam ovdje ponovo ušla, jer je ovo bio jedini način da nastavim dalje. Da sam ostala kod kuće, ja bih bila katastrofa – pričala je Đoganijeva.


– Marko mi je pomogao, vratio mi je samopouzdanje. U pravom trenutku je naišao. Vratio mi je sigurnost. Zbog njegove emocije, ja sam sigurna. Znaš kakva sam ja djevojka prije bila, mnogo jaka i sigurna – dodala je Luna.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram