Tanja Savić otkrila šta se desilo PRIJE nego što je pozvala policiju zbog supruga

Tanja Savić prolazi kroz dramu otkako je njen suprug Dušan Jovančević odveo sinove u Australiju. Najavila je da će zatražiti razvod braka i priznala da je alarmirala policiju i u Srbiji i u Australiji, a sada je iznijela još detalja iz njenog odnosa sa suprugom.

FOTO: Srpskainfo

Moram da se borim za svoju djecu. Meni da je bilo dobro sa njim, ne bih se vratila u Srbiju. Davala sam mu šanse, ali više ne mogu – rekla je Tanja Savić, koja je potresena zbog ove situacije, piše Blic.

– On je djecu odveo bez mog znanja. Bili su kod mene za vikend, pa sam ih predala Dušanu, koji je rekao da će mi ih vratiti za Vaskrs. Ja sam farbala jaja, sve sam spremila i zvala ga u sredu, bio je nedostupan. Dva dana sam pokušavala da ga dobijem. Onda sam prijavila policiji – dodala je ona.

– Djeca su odvedena bez mog znanja, ne znam čiji je propust to što su ga pustili da pređe granicu bez mog odobrenja, ali nečiji jeste – zaključila je pjevačica.

Savićeva je do prije nekoliko dana komunicirala sa sinovima preko Vibera, ali joj je, kako je navela, sada i to onemogućeno.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram