TENISER PRISUSTVOVAO ROĐENJU SINA Biljana i Janko za nasljednika izabrali prelijepo ime BIBLIJSKOG ZNAČENJA

Dizajnerka Biljana Tipsarević porodila se danas i na svijet donijela zdravog dječaka.

FOTO: srpskainfo.com

Srećni roditelji Janko Tipsarević i Biljana su se odlučili za ime Noa. Porođaj je objavljen u jednoj privatnoj klinici, a popularnom teniseru je bilo omogućeno da sve vrijeme bude uz suprugu.

Malena sestrica Emili se oduševila kada su joj javili da joj je bata stigao na svijet, piše Blic.

A muško lično ime Noa, veoma je popularno u posljednjih nekoliko decenija, kako u hrišćanskim, tako i u islamskim zemljama, i smatra se da je poteklo od imena Noje ili Noah, a koji je bio jedan od proroka i u hrišćanstvu (pominje se kao prorok u Izraelu, u “Starom Zavjetu”), kao i u islamu (pominje se u “Kuranu” kao jedan od proroka i sljedbenika Muhameda i Allaha).

Poznata je priča o potopu i barci koju je gradio Noje, a prema uputima Boga kako bi izbjegao “Veliki Potop”, jer je bio pravi vjernik kome je Stvoritelj dodijelio ulogu “spasioca” svih živih bića na zemlji.

Tokom proteklih devet mjeseci, računa o Biljaninoj trudnoći vodila je doktorka Rakić. Ono što je zanimljivo, dizajnerka je tokom čitave trudnoće bila aktivna, te je samo dan prije porođaja fotografisala kampanju za novu kolekciju. Tim povodom je izjavila:

– Modeli mogu da se nose uz patike, uz papuče, nešto ravno… A mogu i uz štikle, za neke prigodne prilike. Pravo je vrijeme da osvježimo garderober ljetnjim komadima odjeće, iako je neizvjesno da li ćemo ove godine imati ljetovanja na kakva smo navikli – kazala je ona.

Inače, Janko Tipsarević je zaslužan za teniski događaj godine u Srbiji, koji će se održati za tri nedjelje, a on sa svojim timom radi na događaju čiji je zvaničan naziv “Šampionat istočne Evrope”.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram