Teško oboljeli pjevač najveća zvijezda “Zadruge 3”

Popularni pjevač Bojan Tomović biće jedna od glavnih zvijezda “Zadruge 3” koja počinje već početkom septembra na TV Pink.

FOTO: expresstabloid.ba

Pjevač koji je već mjesecima unazad jedna od glavnih tema u regionu, zbog priznanja da boluje od Bipolarnog poremećaja dobio je ponudu koja se ne odbija i ispunjeni su skoro svi uslovi koje je pjevač tražio – poseban apartman sa kupatilom samo za njega i njegovu malu maltezerku sa kojom Tomović ulazi u rijaliti. Pjevač je zahtjevao i da ne bude kažnjavan nedjeljnim honorarom koji je, kako kažu zaista veliki, ukoliko ponekad zaspi preko dana zbog terapije koju prima već 7 godina.


Zauzvrat publika može da očekuje šou, jer je poznato da su bipolarci kada su u plus fazi izuzetno zabavni, kreativni, hiperaktivni, nepredvidivi, dok kada su u depresivnoj, minus fazi, budu sasvim druga ličnost – duboko nesretni, ranjivi, previše emotivni, brzo planu, tako da će publika i edukativno moći da vidi sva lica Bipolarnog poremećaja – bolesti koju na zapadu zovu “bolest umjetnika” jer je mnogo svjetski poznatih zvijezda priznalo da boluju upravo od istog Britni Spirs, Maraja Keri, Džoni Dep, Mel Gibson, Ketrin Zita Džons, Rene Ruso, Sting.


Bojanov cilj je da svojim ulaskom u rijaliti pokuša da ublaži stigmu i diskriminaciju ljudi sa mentalnim problemima koja je na Balkanu posebno izražena. Vjeruje da će svojim primjerom pokazati da se bolesti ne treba stidjeti, kao i da u rijalitiju nema normalnih, već samo nepregledanih.


Tomoviću će ovo biti drugi rijaliti, s obzirom na to da je prije 5 godina bio u “Farmi” odakle je diskvalifikovan nakon samo nedjelju dana zbog agresivnog ponašanja. Pjevač tvrdi da ovaj put neće dozvoliti da ga nebitni likovi isprovociraju.


Priča se da će u “Zadrugu 3” ući i jedna poznata pjevačica sa kojom je Bojan svojevremeno bio u emotivnoj vezi, a kako je pjevač već nekoliko mjeseci razveden, ostaje da se vidi da li će stare strasti da se probude jer Bojan kaže da nema ništa protiv seksa pred kamerama i smatra da je to normalna stvar.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram