TRENER CRVENO-BIJELIH ZADOVOLJAN Stanković: Zvezda ima svijetlu budućnost

Prvotimci Crvene zvezde odigrali su utakmicu poslije više od dva mjeseca. Iako se radilo o trening meču, i seniori i juniori crveno-bijelih bili su željni lopte i novog dokazivanja, a izabranici Dejana Stankovića savladali su omladince sa 3:0.

FOTO: Andrej Čukić/EPA

Šefu struke prvotimaca prvi utisak sa meča bio je raskošan talenat bisera, piše zvanični sajt beogradskog kluba.

– Ovo je bila porodična utakmica. Rezultat je bio u drugom planu, a cilj je bio da igrači osjete loptu i ono što je najvažnije da svi zdravi izađemo sa terena. Imali smo tešku nedjelju iza nas u smislu rada, igrači su malo umorni, ali sa razlogom smo isplanirali ovu utakmicu. Meč je bio korektan, sve u cilju toga da što spremniji dočekamo pohod na duplu krunu – istakao je Stanković.

Ono što raduje šefa stručnog štaba je to da su neki igrači koji su imali probleme sa povredama, danas zaigrali.

– Raduje me što smo vidjeli Sanoga na terenu poslije dužeg vremena, kao i Boaćija koji se povrijedio prije više od dva mjeseca. Igrao je i Rodić. Vodio sam računa da ograničim minutažu kako ne bi ulazili u nepotreban rizik. Zadovoljan sam kako su momci odigrali. Kod mene svi dobijaju šansu na pripremnim utakmicama da se pokažu i da zaigraju, tako da je danas maltene čitav tim zaigrao. Za takmičarske utakmice biće odabir onih najspremnijih u datom trenutku.

Imao je Stanković priliku da vidi neke buduće prvotimce na djelu i veoma je zadovoljan onim što su omladinci pokazali.

– Imamo svijetlu budućnost. Omladinci su pokazali raskošan talenat i skrenuli pažnju na sebe u smislu toga da mogu da računam na njih u budućnosti. Katić je tu odavno, od skora su nam se priključili i Blagojević i Babić, a biće ih još u bliskoj budućnosti. Da sačekamo da se završi sezona, pa da napravimo plan za njih. Ipak, najvažnije je da su oni talentovani i da su budućnost Crvene zvezde –podvlači Stanković.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram