TVRDI DA JE DOŠAO IZ 2075: Znam kad kreće Treći svetski rat i koje zemlje će ga početi (VIDEO)

U poslednje vreme u medijima se pojavio neobično velik broj ljudi koji tvrde da su došli iz budućnosti i doneli važne poruke za čovečanstvo.

FOTO: intermagazin.rs

Najnoviji „povratnik“ koji se predstavio kao Majkl Filips tvrdi da je rođen 2043. i da je doputovao u naše vreme iz 2075. godine kako bi upozorio čovečanstvo na skorašnji početak Trećeg svetskog rata.


On je u videu objavljenom na “Jutjubu“ ispričao da će se u 2019. dogoditi kratak nuklearni rat između SAD i Severne Koreje koji će završiti nakon što Amerikanci ubiju Kim Džong Una.


Posledice toga dovešće navodno do Trećeg svetskog rata u kojem će Rusija i Kina ratovati protiv Velike Britanije i Amerike.


„Uključiće se još nekoliko zemalja, ali to će biti vrlo kratak i brutalan rat. Trajaće samo tri godine. Poginuće milioni ljudi, a biće korišćeno i nuklearno oružje ograničenog kapaciteta“, kaže on.


Tvrdi da je otputovao u 8973. godinu i upoznao bića iz budućnosti: „Rekli su mi da oni nisu ljudi“.


Takođe je ispričao da će Donald Tramp osvojiti još jedan mandat za predsednika SAD, ali da će u trećem pokušaju izgubiti.


Za predsednicu će se, prema njegovim tvrdnjama, kandidovati i Opra Vinfri, ali neće uspeti u tome.


„Na vlast će doći čovek koji se zove Majkl Mekintoš, ali to će se dogoditi u kasnim dvadesetima ovoga veka“, kaže on.


Otprilike u isto vreme „Spejs eks“ Ilona Maska će se navodno spustiti na Mars i tako će započeti pripreme za kolonizaciju.


„Do 2032. godine imaćemo baze na Marsu i Mesecu, a do mog rođenja 2043. godine dobijaćemo resurse s drugih planeta Sunčevog sistema“, ispričao je Majkl.


Korisnici “Jutjuba“ imaju podeljeno mišljenje o njegovoj verodostojnosti, ali čini se da su „putnici kroz vreme“ postali popularan trend na internetu koji privlači mnogo pažnje, pa nema sumnje da ćemo ih u skoroj budućnosti i dalje susretati.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram