U Doboju zabranu kretanja prekršilo 13 građana

Policijski službenici Policijske uprave Doboj na području teritorije koju operativno pokrivaju, zbog nepoštovanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja lica, kojom je zabranjeno kretanje lica sa navršenih 65 godina života i više, kao i zabrane kretanje svim licima na javnim površinama u vremenu od 20,00 do 05,00 časova, u protekla 24 časa sankcionisali su ukupno 13 građana.

FOTO: cafe.ba

"Od ukupnog broja, dvanaest lica je sankcionisano zbog nepoštovanja policijskog časa, dok je lice inicijala B.K. sa područja opštine Teslić, sankcionisano zbog nepoštovanja mjera izolacije. Navedenim licima su uručeni prekršajni nalozi iz člana 22. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske", rečeno je za Cafe.ba u PU Doboj. 

Policijska uprava Doboj apeluje na građane da poštuju Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona (COVID-19) u Republici Srpskoj, a kojim se propisuju vanredne mjere u cilju prevencije širenja virusa korona „SARS-CoV-2“ i „COVID-19“ bolesti na teritoriji Republike Srpske.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram