(VIDEO) SPECIJALNI ZADATAK ZA ZADRUGARE! Ostaćete iznenađeni kada čujete šta se sprema u petak! SPEKTAKL U IMAGINARIJUMU!

Ukućani rijaliti programa Zadruga 2 danas su od Velikog šefa dobili pismo u kom su obavešteni da ih uskoro očekuje nešto veoma zanimljivo kada je njihov boravak u Beloj kući u pitanju

Naime, zadrugare u petak uveče očekuje pravi spektakl, a potrebno je da se svi podele u grupe. Takođe, ukućani su upozoreni da se nikada ne zna da li će dobiti nagradu ili kaznu.

Dragi zadrugari, Veliki šef ima specijalan zadatak za sve vas. Pre svega podelićete se u osam grupa, tako da u svakoj grupi bude po šest takmičara. Važno je da dobro razmislite pre podele, kako bi svaka grupa mogla da se pokaže dobro u ovom zadatku - pisalo je u pismu.

Morate biti kreativni. Svaka grupa ima zadatak da pripremi nastup u trajanju od pet minuta. Na vama je da odlučite šta ćete raditi. Nastupaćete u petak i do tada imate vremena da se pripremite, ali je potrebno odmah da se podelite u grupe i da se izdvojite po grupama i počnete sa dogovorima i planovima oko nastupa. Imajte na umu da je u Zadruzi sve moguće i da nikada ne znate kakvu nagradu ili kaznu možete dobiti. Važno je da date sve od sebe i pokažete mnogo mašte i kreativnosti - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Nakon ovog čitanja pisma, Olja Bajrami je napravila novu sastanak kako bi se ukućani dogovorili ko je sa kim u grupi, međutim to je malo teže išlo zbog čega je nastala opšta svađa među stanarima.

Kako je sve izgledalo, kao i kako su se zadrugari podelili, možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram