Najnovije BiH vijesti, magazin, sport, muzika, film, oglasi

Hronika

Petrovo: Nestao Milenko Savić

PETROVO - Pripadnici Dobrovoljne vatrogasne jedinice Petrovo krenuli su u potragu za Milenkom Savićem iz ovog mjesta, čiji je nestanak danas prijavljen policiji, saznaje Srna u ovoj jedinici.

Hronika 07.02.2016 u u 20:28 h

Troje najboljih prijatelja sa slavlja otišlo u smrt

ŽEPČE - Troje mladih iz Žepča, i to najbolji prijatelji Oliver Hrkać (19), Monika Antolović (19) i Nevena Mijić (20), poginuli su sinoć u direktnom sudaru mercedesa, kojim su se vozili, i tojota land kruzera, čijih je troje putnika, uključujući i jednog dječaka, teško povrijeđeno.

Svijet 07.02.2016 u u 19:42 h

Savjet bezbjednosti UN osudio Severnu Koreju

Savjet bezbjednosti Ujedinjenih nacija osudio je lansiranje balističke rakete u Severnoj Koreji, proglasivši ga novim narušavanjem rezolucije UN, izjavio je stalni predstavnik Venecuele pri ovoj svjetskoj organizaciji Rafael Ramires.

Hronika 07.02.2016 u u 18:47 h

Evakuisana povrijeđena žena

SARAJEVO- Gorska služba spasavanja uspješno je evakuisala povrijeđenu ženu sa vrha Bjelašnice i u toku je njeno prebacivanje helikopterom u Sarajevo.

Regija 07.02.2016 u u 18:29 h

Jedna osoba poginula, sedam povrijeđeno

ČAČAK- Jedna osoba je poginula, a sedmoro je povrijeđeno u sudaru dva automobila na putu Čačak-Kraljevo, u mjestu Zablaće, saopšteno je iz čačanske policije.