Ponedeljak, 26.01.2015. 11:19   »   Najnovije   |   Najčitanije
Facebook   |    Twitter   |    Mobilna verzija   |    RSS feed   |    Marketing   |    Kontakt
BIJELJINA - U svih osam srednjih i
ANKARA - Turksi sud je naložio drustvenoj
VAŠINGTON - Kolumbijka Paulina Vega proglašena je
PARIZ - Vrijednost akcija evropskih kompanija oslabila
Bosna i Hercegovina

Prevareni žiranti: Branićemo svoju imovinu životima!

Prevareni žiranti u BiH zaprijetili su da će spriječiti ''nasilničko i bespravno oduzimanje njihove imovine'' i da će tim povodom početi da formiraju krizne štabove za zaštitu u svim gradovima, ne isključujući ni mogućnost velikih nemira, pa čak i fizičkog obračuna sa pljeniocima!
Izvor: PRESS    03.01.2014 u 13:42 h
Prevareni žiranti: Branićemo svoju imovinu životima!
freedigitalphotos.net

Gnjevni žiranti poručuju da će na put stati svakom sudskom izvršiocu, jer više ne mogu i neće da tolerišu nezakonite sudske presude koje nalažu pljenidbu imovine i ljudima koji nisu, narodski rečeno, "ni luk jeli, ni luk mirisali"!

Kako objašnjavaju u Udruženju žiranata BiH, banke po osnovu presuda kuće i stanove oduzimaju čak i onima koji uopšte nisu znali da su žiranti, kao i mnogima koji nisu bili upoznati sa kreditnom istorijom dužnika.

Komentari
PRIJEDOR - Narodna biblioteka "Ćirilo i Metodije" ove sedmice svim osnovcima i srednjoškolcima omogućiće besplatno učlanjenje, najavila je direktor ove ustanove


25.01.2015 u u 15:16 h
U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati oblačno i prohladno vrijeme sa mjestimično slabim snijegom prijepodne, dok se popodne očekuje prestanak padavina.
1
25.01.2015 u u 14:25 h
BANJALUKA - Polaganjem vijenaca, molitvom i govorom o holokaustu u kojem je u Drugom svjetskom ratu stradalo oko šest miliona Jevreja, danas je u Banjaluci obilježen Međunarodni dan sjećanja na žrtve holokausta.
25.01.2015 u u 14:13 h
SARAJEVO- Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić izjavio je da zajednička izjava o evropskom putu BiH, ako nije zasnovana na Ustavu i Dejtonskom mirovnom sporazumu, predstavlja stranputicu.
25.01.2015 u u 13:51 h
Vijeće ministara BiH usvojilo je na posljednjoj sjednici informaciju Direkcije za evropske integracije o održavanju sastanka Pododbora za inovacije, informaciono društvo, socijalnu politiku i javno zdravstvo u okviru sedmog kruga sastanka pododbora zakazanog za 5. i 6. februara u Briselu.
25.01.2015 u u 13:39 h
SARAJEVO - U Sudu BiH jutros je održano ročište po prijedlogu Tužilaštva BiH da se uhapšenima u akciji "Druker", Muji Smajloviću, istražiocu Tužilaštva BiH te Robertu Iličiću zvanom Robac, odredi jednomjesečni pritvor.
25.01.2015 u u 11:59 h
DERVENTA - Na evidenciji Biroa za zapošljavanje Derventa krajem decembra prošle godine evidentirano je 2.444 lica, što je za 128 više nego 2013.

Najčitanije
Anketa
Štedite u banci?

Komentari
       
© 2006. - 2014. Cafe.ba
Cafe.ba na Facebook-u   |   Mobilna verzija   |   RSS feed   |   Marketing   |   Kontakt