Četvrtak, 28.08.2014. 15:04   »   Najnovije   |   Najčitanije
Facebook   |    Twitter   |    Mobilna verzija   |    RSS feed   |    Marketing   |    Kontakt
Predstavljamo Vam novu redizajniranu verziju Cafe.ba portala
POGLEDAJTE!
Bilo da korisnici žele Facebook pretvoriti u MySpace
Okružni sud u Bijeljini odredio je jednomjesečni pritvor
Problem koliko su teški pas, mačka i zec
Banjalučka Toplana nastavila je s negativnim poslovanjem, a
Bosna i Hercegovina

Prevareni žiranti: Branićemo svoju imovinu životima!

Prevareni žiranti u BiH zaprijetili su da će spriječiti ''nasilničko i bespravno oduzimanje njihove imovine'' i da će tim povodom početi da formiraju krizne štabove za zaštitu u svim gradovima, ne isključujući ni mogućnost velikih nemira, pa čak i fizičkog obračuna sa pljeniocima!
Izvor: PRESS    03.01.2014 u 13:42 h
Prevareni žiranti: Branićemo svoju imovinu životima!
freedigitalphotos.net

Gnjevni žiranti poručuju da će na put stati svakom sudskom izvršiocu, jer više ne mogu i neće da tolerišu nezakonite sudske presude koje nalažu pljenidbu imovine i ljudima koji nisu, narodski rečeno, "ni luk jeli, ni luk mirisali"!

Kako objašnjavaju u Udruženju žiranata BiH, banke po osnovu presuda kuće i stanove oduzimaju čak i onima koji uopšte nisu znali da su žiranti, kao i mnogima koji nisu bili upoznati sa kreditnom istorijom dužnika.


Komentari
LIVNO - Na području Livna sinoć su registrovana tri slabija zemljotresa koja nisu prouzrokovala materijalnu štetu.


27.08.2014 u u 19:42 h
Poplave iz avgusta tretiraju se kao i one koje su RS zadesile u maju, što znači da će oni građani koji su nedavno pretrpjeli poplave u svojim domaćinstvima imati ista prava kao i oni građani i domaćinstva koja su poplavljena u maju.
27.08.2014 u u 19:16 h
Dionice magistralnih puteva Banjaluka – Prijedor u Prijakovcima i Banjaluka - Јajce u Karanovcu, na kojima su se danas dogodile saobraćajne nesreće, puštene su u saobraćaj, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.
27.08.2014 u u 18:11 h
Protokol je okvirni uvjet i prvi neophodni korak u formalnom smislu radi uspostave konkretne privredne saradnje između regija Hercegovine i one koju čine turski gradovi Bursa, Eskisehir i Bilecik, poručili su potpisnici
27.08.2014 u u 16:40 h      1
Socijalistička partija /SP/ će narednih dana uputiti inicijativu Vladi Republike Srpske da penzije budu povećane za novih tri odsto i da ta odluka stupi na snagu od 1. oktobra, izjavio je predsjednik ove stranke Petar Đokić.
27.08.2014 u u 15:38 h
Direktor Gradačačkog sajma Husein Topčagić je istakao da je ova godina bila teška za privređivanje zbog elementarnih nepogoda i ekonomske krize te poručio da je neophodno pomoći razvoj bh. poljoprivrede i prehrambene industrije.
27.08.2014 u u 13:30 h
BANJALUKA - Domaćice koje odluče da pripreme zimnicu moraće da izdvoje pozamašnu sumu novca jer su na pijacama u RS cijene voća i povrća veće nego ikada.
Najčitanije
Anketa
Da li idete na ljetovanje?


Komentari
       
© 2006. - 2014. Cafe.ba
Cafe.ba na Facebook-u   |   Mobilna verzija   |   RSS feed   |   Marketing   |   Kontakt