Nedelja, 23.11.2014. 00:29   »   Najnovije   |   Najčitanije
Facebook   |    Twitter   |    Mobilna verzija   |    RSS feed   |    Marketing   |    Kontakt
Sušilice za ruke možda pozitivno utiču na ekologiju,
Građani Beograda odali su večeras počast navijaču Crvene
NJUJORK - Istraživanje tima naučnika Medinskog fakulteta Njujorškog
Menstruacija može puno toga otkriti o vašem zdravlju
Bosna i Hercegovina

Prevareni žiranti: Branićemo svoju imovinu životima!

Prevareni žiranti u BiH zaprijetili su da će spriječiti ''nasilničko i bespravno oduzimanje njihove imovine'' i da će tim povodom početi da formiraju krizne štabove za zaštitu u svim gradovima, ne isključujući ni mogućnost velikih nemira, pa čak i fizičkog obračuna sa pljeniocima!
Izvor: PRESS    03.01.2014 u 13:42 h
Prevareni žiranti: Branićemo svoju imovinu životima!
freedigitalphotos.net

Gnjevni žiranti poručuju da će na put stati svakom sudskom izvršiocu, jer više ne mogu i neće da tolerišu nezakonite sudske presude koje nalažu pljenidbu imovine i ljudima koji nisu, narodski rečeno, "ni luk jeli, ni luk mirisali"!

Kako objašnjavaju u Udruženju žiranata BiH, banke po osnovu presuda kuće i stanove oduzimaju čak i onima koji uopšte nisu znali da su žiranti, kao i mnogima koji nisu bili upoznati sa kreditnom istorijom dužnika.


Komentari
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je u Palati RS-a u Banjoj Luci primio haškog osuđenika Momčila Krajišnika.


22.11.2014 u u 13:38 h
Jutrošnja magla u Sarajevu stvorila je probleme u odvijanju aviosaobraćaja, jer nekoliko aviona nije moglo sletjeti na sarajevski aerodrom.
22.11.2014 u u 11:03 h
Uprkos gustoj magli, koja je jutros prekrila Sarajevo, avion "BH erlajnsa" iz Beograda uspješno je sletio na sarajevski aerodrom, dok povoljan trenutak za to čekaju tri aviona.
4
22.11.2014 u u 09:02 h
Prosvjetni radnici u RS žale se da je sve teže obuzdati neprimjerno ponašanje pojedinih učenika, koji ne paze na času, sukobljavaju se u školskoj zgradi, a ima i slučajeva da do nastavnika stižu priče da se đaci drogiraju u školskom dvorištu!
21.11.2014 u u 22:11 h
U protekle četiri godine bh. političari su se bavili formiranjem, reformiranjem, deformiranjem... Ali mislim da su sada svi svjesni da je narod postao nestrpljiv, rekao je Miroslav Lajčak, ministar spoljnih poslova Slovačke i bivši visoki predstavnik u BiH.
21.11.2014 u u 19:22 h
Porodicama u Šamcu koje ne mogu da se vrate u svoje kuće, poplavljene u maju ove godine, narednih šest mjeseci zakupninu će plaćati opština, odlučilo je danas rukovodstvo ove lokalne zajednice.
21.11.2014 u u 19:00 h
Opremanje policije RS, koje je realizovano, dalo joj je mogućnost da bude rame uz rame s ostalim evropskim policijama, a u narednom periodu slijedi dodatno osposobljavanje za što efikasniju borbu protiv terorizma i sličnih izazova.

Najčitanije
Anketa
Štedite u banci?

Komentari
       
© 2006. - 2014. Cafe.ba
Cafe.ba na Facebook-u   |   Mobilna verzija   |   RSS feed   |   Marketing   |   Kontakt