Utorak, 28.04.2015. 08:46   »   Najnovije   |   Najčitanije
Facebook   |    Twitter   |    Mobilna verzija   |    RSS feed   |    Marketing   |    Kontakt
Nakon napada na policijsku stanicu u Zvorniku
BANJALUKA, BIJELJINA - Mićo Mićić, gradonačelnik Bijeljine
BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka
Zbog terorističkog napada na zvorničku policijsku stanicu
Bosna i Hercegovina

Prevareni žiranti: Branićemo svoju imovinu životima!

Prevareni žiranti u BiH zaprijetili su da će spriječiti ''nasilničko i bespravno oduzimanje njihove imovine'' i da će tim povodom početi da formiraju krizne štabove za zaštitu u svim gradovima, ne isključujući ni mogućnost velikih nemira, pa čak i fizičkog obračuna sa pljeniocima!
Izvor: PRESS    03.01.2014 u 13:42 h
Prevareni žiranti: Branićemo svoju imovinu životima!
freedigitalphotos.net

Gnjevni žiranti poručuju da će na put stati svakom sudskom izvršiocu, jer više ne mogu i neće da tolerišu nezakonite sudske presude koje nalažu pljenidbu imovine i ljudima koji nisu, narodski rečeno, "ni luk jeli, ni luk mirisali"!

Kako objašnjavaju u Udruženju žiranata BiH, banke po osnovu presuda kuće i stanove oduzimaju čak i onima koji uopšte nisu znali da su žiranti, kao i mnogima koji nisu bili upoznati sa kreditnom istorijom dužnika.

Komentari
BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović zakazala je sjednicu Vlade koja će biti održana večeras ili tokom noći, po


19
27.04.2015 u u 20:11 h
U 19 časova u policijsku stanicu Zvornik ušlo je jedno, za sada nepoznato naoružano lice, koje je počelo pucati.
27.04.2015 u u 20:01 h
SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić upoznao je danas generalnog sekretara Savjeta Evrope Torbjorna Jaglanda s prioritetima rada Savjeta ministara BiH i istaknuo da su to, prije svih, prevladavanje zahtjeva na putu ka Evropskoj uniji, jačanje ekonomije, vladavina prava, unutrašnja i vanjska stabilnost.
27.04.2015 u u 19:04 h
BANJALUKA - Predsjedništvo Saveza sindikata RS donijelo je danas odluku da 1. maja, na Međunarodni praznik rada, organizuje mirnu protestnu šetnju u Banjaluci izrazivši tako nezadovoljstvo položajem radnika u RS.
27.04.2015 u u 17:30 h
SARAJEVO - Direktor za zapadni Balkan u Generalnoj direkciji Evropske komisije za proširenje Žan-Erik Pake rekao je da će Delegacija EU pomoći BiH u svim pitanjima koja trebaju da ubrzaju put ka EU.
3
27.04.2015 u u 16:28 h
- Deklaracija SNSD-a "Republika Srpska - slobodna i samostalna budućnost i odgovornost" još je jedan dokaz da politika Milorada Dodika i SNSD-a polako odlazi u prošlost i da na ovaj način pokazuju da nemaju, ni znanje, ni umijeće kako voditi RS dalje, izjavio je Bransilav Borenović, potpredsjednik PDP-a
27.04.2015 u u 16:21 h
Koliko ste novaca ove zime potrošili za grijanje vaše kuće? Je li vam bilo dovoljno toplo i osjećali ste se ugodno ili ste imali osjećaj da vam toplina jednostavno bježi kroz zidove?Ako živite u kući bez izolacije fasade potrošili ste duplo više novaca za grijanje nego kod izolirane fasade. Zaustavite to!

Najčitanije
Anketa
Štedite u banci?

Komentari
       
© 2006. - 2014. Cafe.ba
Cafe.ba na Facebook-u   |   Mobilna verzija   |   RSS feed   |   Marketing   |   Kontakt