Utorak, 25.11.2014. 01:15   »   Najnovije   |   Najčitanije
Facebook   |    Twitter   |    Mobilna verzija   |    RSS feed   |    Marketing   |    Kontakt
Predsjednik RS saopštio da će ime mandatara za
Rahitis je veoma česta bolest koja najviše utiče
Više o ovoj Sport Vision super akciji pogledajte
Sigurno vam se nekad desilo da se u
Bosna i Hercegovina

Prevareni žiranti: Branićemo svoju imovinu životima!

Prevareni žiranti u BiH zaprijetili su da će spriječiti ''nasilničko i bespravno oduzimanje njihove imovine'' i da će tim povodom početi da formiraju krizne štabove za zaštitu u svim gradovima, ne isključujući ni mogućnost velikih nemira, pa čak i fizičkog obračuna sa pljeniocima!
Izvor: PRESS    03.01.2014 u 13:42 h
Prevareni žiranti: Branićemo svoju imovinu životima!
freedigitalphotos.net

Gnjevni žiranti poručuju da će na put stati svakom sudskom izvršiocu, jer više ne mogu i neće da tolerišu nezakonite sudske presude koje nalažu pljenidbu imovine i ljudima koji nisu, narodski rečeno, "ni luk jeli, ni luk mirisali"!

Kako objašnjavaju u Udruženju žiranata BiH, banke po osnovu presuda kuće i stanove oduzimaju čak i onima koji uopšte nisu znali da su žiranti, kao i mnogima koji nisu bili upoznati sa kreditnom istorijom dužnika.


Komentari
BANJALUKA - Biti predsjednik Republike Srpske nije privilegija, već prvenstveno velika čast i obaveza da se služi svom narodu, rekao je


24.11.2014 u u 16:38 h
Priča o osmeročlanoj porodici Dahalić iz Zvornika, koja teško živi u trošnoj i neuslovnoj kući na klizištu u Gornjim Čaklovićima kod Tuzle, u narednom periodu će, zahvaljujući nesebičnoj pomoći dobrih ljudi, imati sretan kraj.
24.11.2014 u u 15:50 h
DERVENTA - U Derventi je otkriven prvi slučaj trihinele ove godine i to na uzorku mesa od divlje svinje, potvrđeno je u Veterinarskoj ambulanti "Tatić" Derventa.
24.11.2014 u u 13:37 h
Prodaja oružja, najčešće pištolja, „cvijeta“ na web oglasnicima u regionu. Prodavci obično navode da imaju urednu dokumentaciju. Cijene se kreću u rasponu od 50 do 300 eura, ovisno o modelu.
24.11.2014 u u 13:31 h
„Privlačenje investicija“ godinama se na Zapadnom Balkanu predstavlja kao magična formula za spas posrnulih ekonomija.
24.11.2014 u u 12:55 h
Svaka druga žena u BiH doživjela je neki oblik nasilja, među kojima su najčešće kombinacije fizičkog, psihičkog, seksualnog i ekonomskog nasilja, pokazuju istraživanja Džender centra Federacije BiH sprovedena u saradnji sa Agencijom za ravnopravnost polova BiH.
24.11.2014 u u 10:06 h
Predsjednik Udruženja poljoprivrednih proizvođača - mljekara Republike Srpske Vladimir Usorac izjavio je Srni da će na današnjoj sjednici upravnih odbora više poljoprivrednih udruženja, koja će biti održana u Gradišci, biti donesena odluka da li će biti nastavljena blokada carinskih terminala u BiH.

Najčitanije
Anketa
Štedite u banci?

Komentari
       
© 2006. - 2014. Cafe.ba
Cafe.ba na Facebook-u   |   Mobilna verzija   |   RSS feed   |   Marketing   |   Kontakt