Utorak, 28.07.2015. 12:19   »   Najnovije   |   Najčitanije
Facebook   |    Twitter   |    Mobilna verzija   |    RSS feed   |    Marketing   |    Kontakt
Kiminalistička policija Centra javne bezbjednosti Banjaluka podnijela
Dopisivanje putem poruka ljubavna su pisma današnjice.
Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić rekao je
Katalonski nogometni klub Barcelona i baskijski Athletic
Bosna i Hercegovina

Prevareni žiranti: Branićemo svoju imovinu životima!

Prevareni žiranti u BiH zaprijetili su da će spriječiti ''nasilničko i bespravno oduzimanje njihove imovine'' i da će tim povodom početi da formiraju krizne štabove za zaštitu u svim gradovima, ne isključujući ni mogućnost velikih nemira, pa čak i fizičkog obračuna sa pljeniocima!
Izvor: PRESS    03.01.2014 u 13:42 h
Prevareni žiranti: Branićemo svoju imovinu životima!
freedigitalphotos.net

Gnjevni žiranti poručuju da će na put stati svakom sudskom izvršiocu, jer više ne mogu i neće da tolerišu nezakonite sudske presude koje nalažu pljenidbu imovine i ljudima koji nisu, narodski rečeno, "ni luk jeli, ni luk mirisali"!

Kako objašnjavaju u Udruženju žiranata BiH, banke po osnovu presuda kuće i stanove oduzimaju čak i onima koji uopšte nisu znali da su žiranti, kao i mnogima koji nisu bili upoznati sa kreditnom istorijom dužnika.

Komentari
U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i toplo.


27.07.2015 u u 20:34 h
Više od 20 miliona osoba su žrtve trgovine ljudima koja se odvija u skoro svim zemljama svijeta, uključujući i one najrazvijnije kao što su same Sjedinjene države, zaključak je godišnjeg izvještaja Stejt Departmenta koji je danas objavljen.
27.07.2015 u u 19:46 h
SARAJEVO- Predsjedništvo Glavnog odbora Saveza samostalnih sindikata /SSS/ BiH, koji djeluje na području Federacije BiH /FBiH/, donijelo je danas odluku o organizovanju protesta pred zgradom Parlamenta FBiH u četvrtak, 30. jula.
27.07.2015 u u 19:33 h
BANJALUKA - Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić izjavio je da se Reformska agenda za BiH ne bavi pitanjem privatizacije elektroprivrede.
27.07.2015 u u 18:23 h
LAKTAŠI - Nevrijeme u Laktašima, praćeno gradom, u subotu je izazvalo ogromnu štetu u baštama i na poljoprivrednim parcelama.
3
27.07.2015 u u 16:11 h
Bosna i Hercegovina je postala nova arena sukoba Rusije i Zapada, piše moskovski dnevnik Komersant.
27.07.2015 u u 14:05 h
Poljoprivredna domaćinstva koja su u subotu, 25. jula, pretrpjela štetu u nevremenu praćenom olujnim vjetrom i gradom, u naredna dva do tri dana treba da je prijave Odjeljenju za poljoprivredu opštine Srbac da bi stručna komisija izašla na teren i procijenila štetu, naveo je načelnik Odjeljenja Mićo Malbašić u javnom pozivu poljoprivrednicima.

Najčitanije
Anketa
Štedite u banci?

Komentari
       
© 2006. - 2014. Cafe.ba
Cafe.ba na Facebook-u   |   Mobilna verzija   |   RSS feed   |   Marketing   |   Kontakt