Srijeda, 26.11.2014. 04:43   »   Najnovije   |   Najčitanije
Facebook   |    Twitter   |    Mobilna verzija   |    RSS feed   |    Marketing   |    Kontakt
BIHAĆ - Poslanik u Skupštini Unsko-sanskog kantona Željko
Soda bikarbona odličan je prirodni čistač. Osim što
Povećajte svoju učinkovitost i šanse za uspješan i
Udruženje "Nova generacija", zajedno s volonterima i djecom
Bosna i Hercegovina

Prevareni žiranti: Branićemo svoju imovinu životima!

Prevareni žiranti u BiH zaprijetili su da će spriječiti ''nasilničko i bespravno oduzimanje njihove imovine'' i da će tim povodom početi da formiraju krizne štabove za zaštitu u svim gradovima, ne isključujući ni mogućnost velikih nemira, pa čak i fizičkog obračuna sa pljeniocima!
Izvor: PRESS    03.01.2014 u 13:42 h
Prevareni žiranti: Branićemo svoju imovinu životima!
freedigitalphotos.net

Gnjevni žiranti poručuju da će na put stati svakom sudskom izvršiocu, jer više ne mogu i neće da tolerišu nezakonite sudske presude koje nalažu pljenidbu imovine i ljudima koji nisu, narodski rečeno, "ni luk jeli, ni luk mirisali"!

Kako objašnjavaju u Udruženju žiranata BiH, banke po osnovu presuda kuće i stanove oduzimaju čak i onima koji uopšte nisu znali da su žiranti, kao i mnogima koji nisu bili upoznati sa kreditnom istorijom dužnika.


Komentari
BANJALUKA - Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Ilija Stevančević prijavio je policiji da su ga danas u Banjaluci napala njemu


1
25.11.2014 u u 12:37 h
Nastavnici u Srpskoj često ne mogu da se izbore sa đacima koji imaju loše vladanje i bježe sa časova, što potvrđuje podatak da je lani 66 srednjoškolaca izbačeno, a sedam premješteno u drugu školu.
25.11.2014 u u 11:58 h
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović i poslanici pravoslavne vjeroispovijesti u parlamentu Srpske danas su položili zakletvu u banjalučkom Hramu Hrista Spasitelja.
25.11.2014 u u 09:58 h
Ekstremna koncentracija prašine koju uzrokuje korištenje prekobrojnih automobila te zagađujuća ložišta svakodnevna je slika glavnog grada BiH, a dodatni problem predstavlja i činjenica da štetne čestice koje građani udišu, nisu dovoljno ispitane te nije moguće precizno odrediti njihov štetni sadržaj
25.11.2014 u u 09:32 h
Na današnji dan prije 71 godinu, u bosanskohercegovačkom gradiću Mrkonjić Gradu, na Prvom zasjedanju Zemaljskog antifašističkog vijeća narodnog oslobođenja Bosne i Hercegovine (ZAVNOBiH) je potvrđen kontinuitet državnosti Bosne i Hercegovine
25.11.2014 u u 09:11 h
Magla jutros u pojedinim mjestima na području Doboja, Kneževa i Donjeg Podrinja smanjuje vidljivost na 50 do stotinu metara, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući su odroni, navode iz Auto-moto saveza Republike Srpske.
25.11.2014 u u 09:09 h
Dan državnosti Bosne i Hercegovine (BiH), 25. novembar, i danas je predmet sporenja i različitih tumačenja, političara prije svih, o njegovom značaju i načinu obilježavanja

Najčitanije
Anketa
Štedite u banci?

Komentari
       
© 2006. - 2014. Cafe.ba
Cafe.ba na Facebook-u   |   Mobilna verzija   |   RSS feed   |   Marketing   |   Kontakt