Ponedeljak, 31.08.2015. 21:45   »   Najnovije   |   Najčitanije
Facebook   |    Twitter   |    Mobilna verzija   |    RSS feed   |    Marketing   |    Kontakt
Bosna i Hercegovina

Prevareni žiranti: Branićemo svoju imovinu životima!

Prevareni žiranti u BiH zaprijetili su da će spriječiti ''nasilničko i bespravno oduzimanje njihove imovine'' i da će tim povodom početi da formiraju krizne štabove za zaštitu u svim gradovima, ne isključujući ni mogućnost velikih nemira, pa čak i fizičkog obračuna sa pljeniocima!
Izvor: PRESS    03.01.2014 u 13:42 h
Prevareni žiranti: Branićemo svoju imovinu životima!
freedigitalphotos.net

Gnjevni žiranti poručuju da će na put stati svakom sudskom izvršiocu, jer više ne mogu i neće da tolerišu nezakonite sudske presude koje nalažu pljenidbu imovine i ljudima koji nisu, narodski rečeno, "ni luk jeli, ni luk mirisali"!

Kako objašnjavaju u Udruženju žiranata BiH, banke po osnovu presuda kuće i stanove oduzimaju čak i onima koji uopšte nisu znali da su žiranti, kao i mnogima koji nisu bili upoznati sa kreditnom istorijom dužnika.

Komentari
U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti sunčano i veoma toplo vrijeme, sa temperaturom vazduha do 38 stepeni Celzijusovih.


31.08.2015 u u 14:19 h
BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović i predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović konstatovali su danas da je Narodna skupština Srpske, s obzirom na realizaciju Programa rada za 2015. godinu, najefikasniji parlament u BiH.
31.08.2015 u u 13:44 h
SARAJEVO - Zaim Backović, generalni sekretar Bosanske patriotske stranke (BPS) rekao je danas „Nezavisnim“ da njih niko još nije obavijestio o sastanku, te da kako stvari stoje od koalicije i rekonstrukcije federalne Vlade, neće biti ništa.
1
31.08.2015 u u 12:50 h
BANJALUKA - Porodice više desetina nestalih iz RS već mjesecima, ali i godinama, gaje nadu da su njihovi najmiliji živi, dok policija pokušava da pronađe neki trag koji bi pomogao u istrazi.
1
31.08.2015 u u 12:48 h
BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je Igor Radojičić član Predsjedništva stranke, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka i poslanik ove stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske.
31.08.2015 u u 12:23 h
SARAJEVO, BANJALUKA - Interresorna radna grupa za izmjenu Izbornog zakonodavstva uskoro bi mogla početi s radom, jer će Savjet ministara BiH na sljedećoj sjednici u nju konačno imenovati svoja tri predstavnika.
31.08.2015 u u 10:46 h
Sutra u Sarajevu održava se sjednica Kolegija Stranke demokratske akcije, a očekuje se vrlo brzo i sastanak SDA sa tri „manje“ stranke (BPS, A-sda i SBiH), a koje će, sudeći po najavama, činiti vlast u Federaciji BiH zajedno sa SDA i HDZ BiH.

Najčitanije
Anketa
Štedite u banci?

Komentari
       
© 2006. - 2014. Cafe.ba
Cafe.ba na Facebook-u   |   Mobilna verzija   |   RSS feed   |   Marketing   |   Kontakt