Četvrtak, 23.10.2014. 06:27   »   Najnovije   |   Najčitanije
Facebook   |    Twitter   |    Mobilna verzija   |    RSS feed   |    Marketing   |    Kontakt
BIJELJINA - Oko 7.000 potrošača električne energije koji
Stablo je prilikom pada oštetilo tramvajske električne vodove
Ukoliko je vaš kolega lenj, to nije vaš
SARAJEVO - Istraživanje sprovedeno na američkom Univerzitetu Temple
Bosna i Hercegovina

Prevareni žiranti: Branićemo svoju imovinu životima!

Prevareni žiranti u BiH zaprijetili su da će spriječiti ''nasilničko i bespravno oduzimanje njihove imovine'' i da će tim povodom početi da formiraju krizne štabove za zaštitu u svim gradovima, ne isključujući ni mogućnost velikih nemira, pa čak i fizičkog obračuna sa pljeniocima!
Izvor: PRESS    03.01.2014 u 13:42 h
Prevareni žiranti: Branićemo svoju imovinu životima!
freedigitalphotos.net

Gnjevni žiranti poručuju da će na put stati svakom sudskom izvršiocu, jer više ne mogu i neće da tolerišu nezakonite sudske presude koje nalažu pljenidbu imovine i ljudima koji nisu, narodski rečeno, "ni luk jeli, ni luk mirisali"!

Kako objašnjavaju u Udruženju žiranata BiH, banke po osnovu presuda kuće i stanove oduzimaju čak i onima koji uopšte nisu znali da su žiranti, kao i mnogima koji nisu bili upoznati sa kreditnom istorijom dužnika.


Komentari
Pripadnici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo juče su na letu iz Berlina prilikom pasoške kontrole uhapsili tri državljanina BiH.


22.10.2014 u u 10:14 h
Zbog pogoršanja vremena, gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović izdao je nalog Zimskoj službi da bude u pripravnosti i da po potrebi interveniše, i prije zvaničnog početka rada, 15. novembra.
22.10.2014 u u 09:56 h
- U okviru akcije kodnog naziva "Gibraltar" više stotina pripadnika Agencije za istrage i zaštitu /SIPA/ BiH i policijskih agencija od ranih jutarnjih časova vrše hapšenja, pretrese i privođenja usmjerena na osam osoba.
22.10.2014 u u 08:56 h
U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno vrijeme sa kišom, dok se u višim krajevima očekuje snijeg.
21.10.2014 u u 19:57 h
Potpredsjednik SNSD-a Igor Radojičić izjavio je da bi koalicija SNSD-DNS-SP trebalo da ima 44 mandata u Parlamentu Republike Srpske, odnosno većinu za formiranje vlasti u Srpskoj.
21.10.2014 u u 16:19 h      1
U proteklih pet godina u Bosni i Hercegovini je samo jedan doktor osuđen za korupciju, dok su dvojica oslobođeni optužbe, podaci su Centra za istraživačko novinarstvo.
21.10.2014 u u 13:38 h
Centralna izborna komisija /CIK/ BiH danas će održati hitnu sjednicu na kojoj bi Glavnom centru trebalo da bude naloženo ponovno brojanje glasačkih listića za određena biračka mjesta.

Najčitanije
Anketa
Štedite u banci?

Komentari
       
© 2006. - 2014. Cafe.ba
Cafe.ba na Facebook-u   |   Mobilna verzija   |   RSS feed   |   Marketing   |   Kontakt