Petak, 29.05.2015. 22:09   »   Najnovije   |   Najčitanije
Facebook   |    Twitter   |    Mobilna verzija   |    RSS feed   |    Marketing   |    Kontakt
BANJALUKA - Policija u Banjaluci traga za
Banjalučki "Borik" ovog vikenda biće domaćin završnog
CIRIH - Sep Blater ponovo je izabran
SARAJEVO - Pred sudijom za prethodni postupak
Bosna i Hercegovina

Prevareni žiranti: Branićemo svoju imovinu životima!

Prevareni žiranti u BiH zaprijetili su da će spriječiti ''nasilničko i bespravno oduzimanje njihove imovine'' i da će tim povodom početi da formiraju krizne štabove za zaštitu u svim gradovima, ne isključujući ni mogućnost velikih nemira, pa čak i fizičkog obračuna sa pljeniocima!
Izvor: PRESS    03.01.2014 u 13:42 h
Prevareni žiranti: Branićemo svoju imovinu životima!
freedigitalphotos.net

Gnjevni žiranti poručuju da će na put stati svakom sudskom izvršiocu, jer više ne mogu i neće da tolerišu nezakonite sudske presude koje nalažu pljenidbu imovine i ljudima koji nisu, narodski rečeno, "ni luk jeli, ni luk mirisali"!

Kako objašnjavaju u Udruženju žiranata BiH, banke po osnovu presuda kuće i stanove oduzimaju čak i onima koji uopšte nisu znali da su žiranti, kao i mnogima koji nisu bili upoznati sa kreditnom istorijom dužnika.

Komentari
ROGATICA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u Mesićima kod Rogatice, na otvaranju Hidroelektrane /HE/ "Mesići-Nova", da ovaj


29.05.2015 u u 16:19 h
SARAJEVO - Federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Federacije BiH /FBiH/ Šemsudin Dedić predstavio je danas poslanicima Predstavničkog doma Parlamenta FBiH Srednjoročnu strategiju razvoja poljoprivrednog sektora u FBiH za period od 2015. do 2019. godine.
29.05.2015 u u 15:19 h
SARAJEVO - Šef Delegacije EU u BiH Lars Gunar Vigemark razgovaraće u ponedjeljak, 1. juna, u Banjaluci sa najvišim zvaničnicima Republike Srpske o evropskim integracijama i reformama koje je potrebno preduzeti na tom putu.
29.05.2015 u u 14:46 h
- Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković kaže da za sada nije izražen problem pojave velikih količina uvoznog mlijeka na tržištu Srpske i BiH.
29.05.2015 u u 12:57 h
- Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je danas da reformski procesi Vlade Srpske neće ići na štetu penzionera, te istakao da penzije neće biti smanjene i da će se redovnost isplate poštovati.
29.05.2015 u u 12:38 h
SDS, PDP, NDP i SRS Republike Srpske podržaće inicijativu Napredne Srpske da na posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske bude razmatran slučaj "Snimak", dogovoreno je na današnjem sastanku rukovodstva ovih stranaka.
29.05.2015 u u 12:08 h
- Tri maloljetnika osumnjičena su da su na Osnovnoj školi u mjestu Orahovo kod Gradiške razbili 15 staklenih površina čime su počinili krivično djelo oštećenje tuđe stvari, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

Najčitanije
Anketa
Štedite u banci?

Komentari
       
© 2006. - 2014. Cafe.ba
Cafe.ba na Facebook-u   |   Mobilna verzija   |   RSS feed   |   Marketing   |   Kontakt