VJEŠTAČKA INTELIGENCIJA U RIJALITIJU: Željko Mitrović priprema nešto specijalno za novu sezonu “Zadruge”

Već mjesecima svi govore o novoj sezoni “Zadruge” i tome čime bi Željko Mitrović mogao da iznenadi gledaoce najpopularnijeg rijalitija u regionu.

FOTO: expresstabloid.ba

Osim što će kompleks u Šimanovcima biti obogaćen za “vodenu prostoriju” i zoološki vrt, Mitrović navodno planira da u “Zadrugu” uvede i robota, a pored vještačke inteligencije, novina je i da će proročica iz palate “Milenija” dobiti novu ulogu.


– Mitrović je oduševljen idejom da u rijaliti uvede robota, koji će imati posebnu ulogu u “Zadruzi”. Niko prije njega to nije uradio, što je bio dodatni motiv da tu ideju realizuje na najbolji mogući način. Čim se završila druga sezona “Zadruge”, Željko je čestitao članovima svog tima na uspjehu, ali je od njih tražio da za treću sezonu ponude nova, inventivnija rješenja. Namjera mu je da nadmaši gledanost obje prethodne sezone i još više se uključio u kreativni proces – kaže za Alo izvor blizak produkciji.


– Robot, na čijem dizajnu su dugo radili stručnjaci iz inostranstva, biće sastavni dio nove sezone “Zadruge”. Zadrugari će moći da komuniciraju sa njim, a robot će čak morati svako veče da bude prisutan na sastancima zadrugara – dodao je izvor i ispričao da to nisu jedine novine sa kojima će se novi zadrugari, ali i publika, upoznati u septembru.


Mitrović je, prema riječima izvora, napravio i originalno prevozno sredstvo tokom svog boravka u Kanu sa porodicom, a navodno razmišlja da i taj izum uvede u “Zadrugu.” Ukoliko se to ostvari, Zadrugari će moći da iznajmljuju i koriste taj izum za sebe, a o njemu će morati da vode posebno računa.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram