Začinite Valentinovo: Četiri poze za nezaboravan seks koje morate probati

Vrijeme je praznika, a Dan zaljubljenih sve je bliži. Ako ste uz nedoumici šta pokloniti svom partneru za ovaj praznik, ono što bi moglo biti dobra ideja jeste da mu poklonite nezaboravno seksualno iskustvo.

FOTO: pixabay.com

Dobar seks jača vašu intimu (zahvaljujući svim dobrim hemikalijama koji se oslobađaju tokom orgazma), ojačava vezu a zaslužan je i za dobro raspoloženje. Pa ako želite svoje Valentinovo učiniti posebnim isprobajte nove, senzualnije poze.

Cilj je da se divite partneru ali i on vama što znači puno dodira i intenzivan kontakt očima.

Crvene ruže

Foto: Emily Schiff-Slater (Women's health)Foto: Emily Schiff-Slater (Women's health)Ova poza garantira užitak oba partnera. Ono što trebate učiniti jeste da vaš partner sjedne na krevet. Spustite se na njega, sjednite i zagrlite ga nogama i rukama. Sami kontrolirajte ritam i tempo. U ovoj pozi kontakt očima je najbitniji.

Kutija čokolade

Foto: Emily Schiff-Slater (Women's health)Foto: Emily Schiff-Slater (Women's health)Trenje koje nudi ovaj položaj može pružiti zvjezdani, nekonvencionalan orgazam. Zapravo ovaj položaj je u osnovi misionarski položaj u kojoj je muškarac okrenut naopačke. Kada se spojite uhvatite partnera za stražnjicu i kontrolirajte potiske.

Vruća ljubav

Foto: Emily Schiff-Slater (Women's health)Foto: Emily Schiff-Slater (Women's health)Ovom pozom zaboravit ćete na zimu i minuse. Toplina vašeg partnera ugrijat će vas i učiniti da se osjećate bližim nego ikad. Lezite na bok jedan pored drugog i lagano savijte koljena kako bi mogao ući u vas s leđa. Ne zaboravite se povremeno okrenuti i poljubiti vašeg partnera.

Usne od šećera

Foto: Emily Schiff-Slater (Women's health)Foto: Emily Schiff-Slater (Women's health)Ova poza omogućava vam da partnera gledate u oči sve vrijeme i daje vam mogućnost da ga puno ali puno ljubite. Iz misionarskog položaja okrenite se na bok i zagrljajem se konektujte s partnerom. Pokušajte ispreplesti noge s njegovim. Dok vodite ljubav rukama ga milujte po leđima, stražnjici i butinama.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram