ZADRUGARI NA SUDU Miljana Kulić se oglasila nakon SASLUŠANJA

Miljana Kulić i Marko Đedović danas su izašli iz "Zadruge 4" kako bi bili saslušani u sudu, a povod je tužba koju je Đedović podnio protiv Kulićeve.

FOTO: srpskainfo.com

U sud je prva stigla Miljana, a potom i Marko, a nakon saslušanja zajedno su napustili zgradu.

– Dala sam izjavu, u vezi događaja i svega što se desilo sa Markom Đedovićem. Ne smijem da pričam ništa o tome. Marko i ja smo u odličnim odnosima, korektnim – rekla je za Pink.rs Miljana koja je, kako se navodi, bila vidno neraspoložena, prenosi Blic.

Potom se oglasio i Marko.

– Da, tu smo u sudu u vezi onog što se desilo u februaru, ja sam i zaboravio da je bilo tada. Ovo je čisto da se pojavimo, da kažemo šta je bilo, Miljana i ja smo se složili u izjavi, ono što je ona rekla, rekao sam i ja, postoje snimci i vidjelo se sve. Sad vidite sve, gledate sve kako je – rekao je Marko Đedović.

Podsjetimo, Marko Đedović i Miljana su bili u lošim odnosima u prošloj sezoni “Zadruge”, a tokom jedne svađe Kulićeva je Đedovića udarila bubicom.

Đedović se tada svađao sa Marijom Kulić, a Miljana je navela da je mislila da će je on udariti nogom pa je zato zamahnula bubicom i nanijela mu laku tjelesnu povredu.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram