Živciraju vas poruke na Facebooku? Vrlo lako ih sve možete obrisati

Ne možete više gledati ogroman broj poruka na Facebooku? Evo kako ih možete jednostavno obrisati.

FOTO: N1

Brisanje svih poruka na Facebooku jednostavnije je no što se možda čini na prvi pogled. Trebat ćete Googleov web preglednik Chrome  i dodati mu proširenje (ekstenziju) Delete All Messages, piše Tportal. 

Evo uputa kako ćete to učiniti.

-Preuzmite i instalirajte web preglednik Google Chrome.
-Otvorite Chrome i iz istoimene trgovine aplikacijama Chrome preuzmite proširenje Delete All Messages pa ga instalirajte. 


-Po završetku instalacije otvorite web adresu Facebook.com.
-Sličica proširenja (balončić za razgovor iz Messengera s malim crvenim slovom x, u gornjoj traci s izbornicima i značajkama) bi trebala biti osvjetljenja. To je znak kako proširenje ima pristup vašim podacima na Facebooku.


-Otvorite svoju stranicu na Facebooku.


-Kliknite na Delete All Messages u alatnoj traci.


-Pojavit će se skočni prozor Open your messages. Kliknite na to kako biste otvorili svoje poruke na Facebooku u odvojenom tabu.


-Na zaslonu s porukama vidjet ćete alatnu traku Delete All Messages iznad vrha zaslona, s opcijama brisanja svih ili samo pojedinih poruka. Ako želite počistiti sve, odaberite Delete All Messages.


-Proširenje će izbaciti skočni prozor u kojem će zatražiti potvrdu da želite obrisati sve poruke. Kliknite OK.


-Obrisane poruke više neće biti dostupne u sklopu vašeg korisničkog računa pri Facebooku, niti ćete ih moći vratiti. Lokalno pohranjene kopije poruka i dalje će biti dostupne kod ljudi s kojima ste razgovarali.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram