Zvezdo, vreme je! Sprema li Miloje neko iznenađenje?

Došao je i taj dan, evropska groznica ponovo ''trese'' pristalice Crvene zvezde.

FOTO: Crvenazvezdafk.com

Posle istorijskog rezultata koji je Crvena zvezda ostvarila prošle godine na evropskoj sceni, ovog leta očekivanja navijača su još veća, i to s razlogom, jer su crvenop-beli, makar na početku sezone, još jači nego u isto vreme prošle godine.


I prvi rival u kvalifikacijama za Ligu šampiona im je veoma dobro poznat, jer je pre godinu dana Zvezda protiv Suduve postigla pet golova u dve utakmice, ne primivši nijedan.


Ne bi trebalo da bude problema ni večeras od 20 časova u Marijampolju (direktan prenos na RTS-u), iako su u Zvezdi oprezni sa izjavama i ne žele ni na koji način da potcene litvanski tim.


Ono što je povoljnije nego tokom prošlogodišnjeg Zvezdinog gostovanja u Marijampolju jeste znatno prijatnije vreme, nije velika vrućina i fudbaleri dve ekipe trebalo bi da imaju odlične uslove za igru.


Zvezdinu startnu postavu smo najavili još juče, a ni posle sinoćnjeg treninga nema razloga da se očekuje bilo šta drugo. Novajlije Tomane i Kanjas bi trebalo da svoju šansu večeras sačekaju sa klupe za rezerve, jer su se kasno priključili ekipi, a nekih drugih Milojevićevih iznenađenja ne bi trebalo da bude.


Dakle: Borjan - Gobeljić, Babić, Milunović, Rodić - Jovičić, Jovančić - Ben, Ivanić, Marin - Boaći.


Srećno, crveno-beli!

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram