"Đorđe David me je na to NATJERAO" Takmičarka Zvezda Granda šokirala izlaskom na scenu u gaćicama, pa otkrila da je to ideja njenog mentora

Dana Bušić, učesnica takmičenja ''Zvezde Granda'', kojoj je mentor Đorđe David, iz emisije u emisiju ne prestaje da intrigira svojom pojavom, ekcentričnim kostimima i neobičnim nastupima.

FOTO: TV PRVA / YOUTUBE/SCREENSHOT

Međutim sve je iznenadila kada se na sceni pojavila odjevena u kostim medicinske sestre, dekorisan sa dva crvena krsta, dok se ispod kreacije nazirao veš koji je bio ukrašen crvenom ružom.

U kvalifikacijama za četvrti krug, Dana i njen mentor pojavili su se identično našminkani, poput članova nekada popularnog muzičkog sastava ”Kiss”, a Bušićeva je na scenu izašla sa plišanim medvjedom koji joj je pravio društvo tokom nastupa, da bi kasnije završio u rukama Saše Popovića.

Ovog puta, Đorđe je otišao korak dalje u svojoj viziji, kako bi Dana trebalo da se obuče, te je izbor pao na kostim medicinske sestre, što se mladoj kandidatkinji na prvu loptu nije dopalo, piše Blic.

– Naravno da je bila Đorđeva ideja. Nisam htjela ovo da obučem ali mu vjerujem sto posto. Sebi sam bezveze izgledala, ali na kraju mi se dopalo.

Iako je većini njena pojava bila neuobičajena, Dana za “Grandonline” kaže da je u privatnom životu, situacija drugačija.

– Ovo nije ništa neobično što se mene i mojih prijatelja tiče. Oduvijek sam bila drugačija i svi su me tako prihvatili- kaže takmičarka.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram