Goga Sekulić ostaje u Beogradu: Pjevačica dobila nove poslovne ponude

Pjevačica Goga Sekulić sa sinom već neko vrijeme boravi u Beogradu, a kako prenose mediji ona ne planira skoro da se vraća u Cirih, gdje inače živi sa mužem Urošem Domanovićem.

FOTO: SEKULIC GOGA/INSTAGRAM SCREENSHOT

Goga je, naime, dogovorila nekoliko poslova zbog kojih je prinuđena da ostane u Beogradu. Budući da više od godinu dana nije uzela mikrofon u ruke, Goga je dobila tri ponude u vidu marketinga za biznise i po svemu sudeći, ona će prihvatiti nove poslove od kojih može dobro da se zaradi.

Međutim, njen suprug Uroš se, kako se navodi, ne slaže u potpunosti sa tim, ali je pristao na takav dogovor zbog djeteta.

– Koliko god da Gogin brak trpi zbog poslovnih obaveza, ona i njen muž su prioritete postavili na prvo mjesto. Iako im je teško da žive razdvojeno i viđaju se s vremena na vrijeme, oni su budućnost njihovog djeteta stavili u prvi plan. Uroš u Cirihu ima razvijen posao koji ne može da ostavi i doseli se u Beograd, ali redovno obilazi Gogu i dijete – rekao je izvor.

S druge strane, pjevačicin sin Vasilij Andrej upisan je u vrtić u Beogradu, te ona ne želi da mu mijenja okruženje.

– Dijete više od godinu dana svakodnevno ide u vrtić i uklopio se sa vršnjacima i vaspitačicama. Sekulićeva ne želi djetetu da stvara traume i mijenja okruženje na koje se privikao – dodao je izvor, piše Espreso.rs.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram