"Jako su vrijedni" Komšije sa imanja Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića progovorile o poznatom paru

Mještani Čortanovaca, gdje glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković ima imanje, kažu da oni bar jednom nedjeljno dolaze i da Ćetković stalno nešto radi po dvorištu.

FOTO: S. KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković godinama žive u Beogradu, ali odmor od gradske gužve pronalaze na imanju u Čortanovcima.

Ovo mjesto se nalazi na 20 kilometara od Novog Sada, uklopljeno među padinama Fruške gore i Dunava. Selo je poznato po bogatoj istoriji i vrednom turističkom potencijalu, a ovo su vjerovatno neki od razloga zbog kojih je bračni par glumaca odlučio da baš ovde kupi imanje i sagradi kuću.

Uskim putićem stiže se do kraja sela, gde se na uzvišenju prostire imanje glumaca od nekoliko hektara. Meštani kažu da je ovo novoizgrađeni dio naselja, u kom su napravljene prelijepe vikendice s velikim dvorištima i čokotima vinove loze, piše Kurir.

Kako se navodi, na ulazu u imanje koje je u vlasništvu Slobode i Vojina nalazi se velika zelena kapija, a vikendicu okružuje prostrano dvorište s travnjakom. Stanovnici ovog sokaka, među kojima su i glumci, odatle uživaju u prelepom pogledu na Dunav. U dvorištu se nalazi veliki bor i zasađeni čokoti vinove loze. Ćetković je nedavno u intervjuu za medije rekao da ima 60 čokota i da je pomoćni objekat pored kuće izgradio s bliskim prijateljima, bez angažovanja firmi za gradnju.

Prve komšije poznatog para u Čortanovcima kažu da glumci često posećuju imanje sa kćerkama i da vole da uživaju u prirodi, a za Ćetkovića otkrivaju da je vredan i da sve poslove oko kuće obavlja sam.

– Sloboda i Vojin porodično dolaze na imanje bar jednom nedjeljno. Prošle godine za vrijeme karantina dugo su boravili ovde. Vidi se da su vredni i da vole prirodu, posebno Ćetković, koji je stalno u dvorištu i sam orezuje vinovu lozu – istakao je komšija za pomenuti list.

 

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram