Organizovao žurku sa MUZIKOM UŽIVO: Policija kontrolisala poštovanja mjera

U okviru pojačanih aktivnosti Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske na kontroli poštovanja zaključaka Republičkog štaba za vanredne situacije, policija je tokom vikenda otkrila dva prekršaja.

FOTO: srpskainfo.com

Službenici Policijsk stanice Kozluk su operativnim radom došli do informacija da je D.V. Zvornika ranije na nepoznatoj lokaciji organizovao žurku na kojoj se izvodila muzika uživo, a gdje je bilo prisutno oko petnaest osoba.

– Obzirom da je isti postupio suprotno odluci Štaba za vanredne situacije Republike Srpske, obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Tužilac je naložio da se od organizatora uzme izjava na zapisnik i da se protiv istog dostavi izvještaj  – rekli su u policiji.

Pripadnici  Policijske uprave Doboj, u Petrovu su kontrolisali „opel korsu“, kojom je upravljao G.R. dok mu je na snazi rješenje o kućnoj izolaciji, koje mu je izdato 06. aprila. 

– Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske poziva građane da nadležnim službama prijave nedogovorne pojedince ili grupe, koji svojim ponašanjem mogu ga ugroze zdravlje ljudi. U cilju zaštite zdravlja ljudi, a u skladu sa važećim zaključcima Republičkog štaba za vandredne situacije i preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, policijski službenici MUP Republike Srpske će i u narednom periodu nastaviti sa provođenjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti – rekla je portparol MUP Srpske Mirna Miljanović.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram