OTKRILA DETALJE ROMANSE SA OŽENJENIM PJEVAČEM Nataša Radan odlučila da bude SUROVO ISKRENA

Zadrugarka Nataša Radan koja je, kako je sama tvrdila, bila u vezi sa folkerom Amarom Giletom otkrila nove detalje njihove romanse.

FOTO: NATASA.RR/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Nataša Radan je, naime, pričala Ermini Pašović i Marku Đedoviću o njenoj vezi sa pjevačem Amarom Giletom.

– On je mene muvao, držao za ruku dok je nastupao. Bila je situacija kada je izljubomorisao na mog druga koji je gej. Smetalo mu je što me je grlio na nastupu, pa mu je sklanjao ruku sa ramena, i to više puta – rekla je Radanova.

Podsjetimo, Nataša je po izlasku iz “Zadruge 3” pričala o odnosu nje i popularnog pjevača i istakla da je on navodno inicirao njihova viđenja.

– Što se tiče Amara, ja sam prvi put riješila da surovo iskreno pričam o tome, o toj aferi koja se pominjala još u Zadruzi. Svih sedam mjeseci dok sam boravila tamo, negirala sam da se bilo šta među nama dešavalo, da smo bili bliski, da smo bili prisni. Međutim, ovaj njegov posljednji intervju koji je dao prije pet, šest dana me je natjerao da progovorim o svemu. To što sam ja negirala sve tamo i pokušavala njega da zaštitim, očigledno mu ništa ne znači. Ja nisam mogla da znam kakva se priča plasira napolju, da li je sve u najboljem redu, da li on ima neki problem ili ne. Ja sam osoba koja je najmanje željela da on ima neki problem jer smo mi stvarno bili u super odnosima prije mog ulaska u rijaliti. Čak, kada smo krenuli u karantin, ja sam sa njim obavila video poziv, sve je bilo super – ispričala je tada Nataša.

– Jesam se viđala sa njim dok je on bio u braku, on je bio inicijator svakog našeg viđanja, kada bi dolazio u Beograd, on se meni javljao, mi bismo se vidjeli i prije nastupa i poslije nastupa, piše Blic.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram