“Situacija je jako teška za sve nas" Seka Aleksić o krizi na estradi

Pjevačica Seka Aleksić redovno snima vlogove za svoj Jutjub kanal, u kojima govori o aktuelnostima iz svog života, a sada se osvrnula i na krizu na estradi, koja je uslijedila zbog pandemije korona virusa.

FOTO: Blic.rs

Seka je ispričala da se gotovo dvije godine nije vozila avionom, što je ranije za nju bilo nezamislivo, budući da je stalno putovala na nastupe u inostranstvo, prenosi Blic.

– Vidjeh sad avion, pa se prisjetih kad sam posljednji put letjela avionom. Prije dvije i po godine, otprilike. Što zbog ove korone, a što zbog toga što sam bila trudna. Valjda će ova situacija uskoro da se riješi, ja vjerujem u Boga i božiju silu. Znam da je ovo za sve nas jedno veliko iskušenje i da će zaista u skorije vrijeme da nestane – rekla je Seka.

Ona se zatim dotakla loše finansijske situacije u kojoj su se našli pjevači i muzičari, koji su već više od godinu dana spriječeni da nastupaju.

– Mnogo mi je žao što je mnogo ljudi ostalo bez posla. Situacija je generalno jako teška za sve nas. Čula sam se sa nekim kolegama muzičarima, naša branša je najugroženija, ali mislim da će ovo uskoro postati ružna prošlost – završila je Seka.Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram