"Snajka mi je pobacala pola garderobe" Goca Božinovska ljuta na sina

Goca Božinovska je mnogo ljuta na svog sina Mirka Šijana jer u jeku pandemije renovira gornji sprat vile u Surčinu.

FOTO: srpskainfo.com

Kako je otkrila, kuća joj je puna majstora, pa je rizik da zakači virus veliki, a to nikako ne bi smjela zbog trudne snajke i bolesne majke.

– Došla sam iz Kraljeva da se malo odmorim. Ovdje me je dočekao haos. Sve vrvi od majstora, a ja moram da se čuvam korone zbog majke, pa kad bih joj i to prenijela, ubila bih je. Ljuta sam malo na Mirka što je toliko požurio sa tim renoviranjem. Sav živi namještaj su izbacili. Sve novo kupuju, kreče u neke druge boje. Sad kada znaju da će biti dječak, mogu da krenu i sa sobom za bebu. On želi da mijenja i spavaću sobu, hoće da budu u sobi koja gleda na bazen. Ma rekla sam mu: “Uzmi bre koju hoćeš, što me zapitkuješ!” Ne miješam se ja njima ni u šta – kaže Goca za Star i dodaje da je zbog snajke ostala bez pola ormana.

– Ajde kad sam već došla kući da malo orman sredim. Izvadim stvari, a Boka mi kaže: “Šta će vam ovo, šta će vam ovo, šta čuvate?!” I ja tako pola ormara bacim. Onda neke stvari od kćerki Zorane i Jelene što ne nose, takođe smo izbacile i napravile gomilu.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram