"Spalili su kuću mog Milana" Majci Darka Lazlića pozlilo, od straha ne izlazi iz kuće

Grob oca Darka Lazića, Milana Lazića, izgorio je u požaru.

FOTO: srpskainfo.com

Naime, mještani su zgroženi prizorom koji su zatekli na seoskom groblju. Vatra je u potpunosti uništila okvir sa vještačkom travom, ali i donji dio nadgrobnog krsta, dok su vijenci koji tu stoje od decembra, kada je Milan sahranjen, nezahvaćeni vatrom.

Darkovoj majci, Branki Lazić, je pozlilo zbog toga što se dogodilo na grobu njenog muža.

– Branka kuka i proklinje već danima zbog štete na grobu pokojnog supruga. Krivi sudbinu što se njima dešavaju samo crne stvari. Darko nikako ne želi da se smiri, stalno ima problema i ona više ne može da se nosi sa tim. Smatra da je njihov dom zavijen u crno – rekao je jedan od komšija za Blic.

– Žive nekoliko kuća od mene i znam da Branki pozlilo od prevelikog stresa. Nije ona žena kriva što im se dešavaju loše stvari. Ko je mogao da očekuje da će im se život preko noći okrenuti? Zatvorila je vrata, prozore, spustila roletne. Ne napušta kuću, uplašila se, jer se boji da im neko prijeti i da im se sveti time što pali grob. Stalno ponavlja „spalili su kuću mog Milana“ – zaključuje komšija za Blic koji želi da ostane anoniman.

Podsjetimo, kako je naveo izvor blizak Laziću, pjevač sumnja da je požar namjerno izazvan.

– Lazić misli da su grob zapalili ljudi kojima duguje novac. Znali su šta će da ga povrijedi i udarili su na ono što mu je najviše sveto. Prolazi kroz pakao, nikome ne bih poželio te muke. Očigledno je da njegova porodica nema sreće i da ih samo prate problemi – zaključuje dobro obavješten izvor za Blic.

Darko i Branka Lazić, kao i Marina Gagić, nisu bili dostupni za komentar.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram