“Svaka čast, kako ste znali” Petar je BRZINSKIM RJEŠENJEM IGRE oduševio čak i voditeljku Slagalice

Svega četiri sekunde, bilo je dovoljno da Petar Alimpijević postane nova zvijezda najdugovečnijeg porodičnog kviza "Slagalica" koji se emituje na Prvom kanalu Radio televizije Srbije.

FOTO: RTS SLAGALICA, ZVANIČNI KANAL/YOUTUBE

Toliko je, naime, njemu bilo potrebno da u igri “Korak po korak”, pronađe konačno rješenje.

Sinoćni duel Živorada Marinkovića i Petra Alempijevića za ulazak u polufinale “Slagalice” protekao je u jakoj borbi i naticanju znanjem. Pobjedu je na kraju izvojevao Alempijević, koji je publiku kraj malih ekrana, žargonski rečeno “podigao na noge”, kada je u jednoj od igri koja traži veliku koncentraciju i brzo razmišljenje “Korak po korak”, tačno rješenje pronašao za samo četiri sekunde.

– Na filmu ima veze sa brzom hranom – glasila je asocijacija na konačno rješenje, nakon čega je Petar kao iz topa izgovorio tačno rješenje “Nacija”. Kako je kasnije objasnio, gledao je istoimeni film, te je riješio da pokuša sa tim odgovorom, što se na kraju ispostavilo kao tačno rješenje.

Svoje oduševljenje nije krila ni voditeljka “Slagalice”.

– Svaka čast, kako ste znali. Ovo se baš rijetko dešava u Slagalici – rekla je ona ne skrivavjući svoje oduševljenje, prenosi Blic.

Oduševljenja nije manjkalo ni na društvenim mrežama, gdje su korisnici komentarisali kako odavno nisu videli da neko ovako briljira, te i da je ovo sigurno jedno od najboljih otvaranja igara u “Slagalici”.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram