"Taman da sjednem na šolju, kad sam ugledao NEŠTO ČUDNO. Mislio sam da neko nije povukao vodu, a onda je usledio ČISTI UŽAS"

Čovjeku po imenu Rej Sofa iz Kambodže desio se jedan od najvećih iracionalnih strahova koje većina ljudi ima - iz wc šolje mu se pojavio čisti užas.

FOTO: Profimedia.rs

 Prvo sam mislio da moji nisu povukli vodu za sobom, pa sam povukao vodu. Uzeo sam da i snimim to, da im pokažem ali na moj užas "fleka" je počela da se pomjera - priča on.


Tada je na drugi pogled ustanovio da ne gleda u fleku, već u kobru.

Kobra u šolji
KOBRA U ŠOLJIFOTO: PROFIMEDIA

- Stajala je i čekala da vidi šta ću ja da uradim - priča dalje šokirani čovjek.

A ono što je on uradio jeste da je pokušao da opet povuče vodu u nadi da će zmija otići. Međutim, akcija je bila neuspješna.

- Malo se vratila nazad, ali vrlo brzo je opet izvirila - kaže.

Kobra u šolji
KOBRA U ŠOLJIFOTO: PROFIMEDIA

Tada je otrčao iz kupatila da dozove ukućane da mu pomognu.

- Dok smo mi stigli, kobra je već otišla. Pretražili smo sve, ali nigdje je nije bilo - kaže Rej, dodajući da nakon toga niko iz kuće nije koristio toalet nedelju dana, a da su šolju pokrili kako bi spriječili da zmija eventualno izađe ako se vrati.

- Ovo sam ranije viđao samo u filmovima, mislio sam da je nemoguće da se zaista desi. Sva sreća pa sam je vidio pre nego što sam sjeo. U svakom slučaju, toalet ne koristimo dok se ne uvjerimo da se zmija neće vraćati - kaže on.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram